Rada Manojlović nikad otvorenije o ljubavi i bivšima! Milan, Momir, Haris: Bila sam zaljubljena u jednog, a u vezi sa drugim

09.03.2023

08:40

0

Pevačica je priznala da je zbog ljubavi imala nesanicu, zbog čega je na svoju ruku uzimala lekove

Rada Manojlović nikad otvorenije o ljubavi i bivšima! Milan, Momir, Haris: Bila sam zaljubljena u jednog, a u vezi sa drugim
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Rade Manojlović za mnoge je bio misterija, a znalo se onoliko koliko je ona želela da podeli. 

Prva javna veza koju je imala bila je sa Milanom Stankovićem, a sa njim je i dan danas ostala dobar prijatelj.

- I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je prošlo od našeg raskida, više od 10 godina. Mi smo odrasli zajedno. Mi smo od 2007. godine zajedno, i ja sam tako razmišljala, što baš on, što baš ja, mi smo bili nespojivi, nebo i zemlja. On mlađi, tinejdž zvezda, ja starija, čist folk, gruvam Silvanu, on je već Majkl Džekson, svima smo bili nespojiv par, ali smo mi imali psihološku nit, zato smo mi i dan danas najbolji prijatelji jer naše duše se znaju. Na istim smo mi talasnim dužinama. To je ljudima čudno baš. To je bila jedna ljubav, prava. Mi smo bili pet godina zajedno, živeli 24/7. Bili smo i prijatelji i ljubavnici, ali smo ostali do dan danas prijatelji. Ne bih mogla da zamislim život bez njega, da nemam tu osobu - iskreno Rada započinje razgovor o Milanu Stankoviću i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

- Mi smo vraćali unazad zašto smo se toliko vezali. U Grandu smo se nekako držali zajedno u tom čudu koje nas je snašlo oko svetala, kamera, ljudi, hiljada hordi iza nas. Mi smo se negde šćućurili tu jedno uz drugo i on je verovatno našao u meni priču koja njemu odgovara, koja je njemu trebala. Sad razmišljam njemu je otac umro kada je on bio mali, kada je imao četiri, pet godina, verovatno je njemu falila ta figura, meni ovamo... Mi smo se razumeli, bliske osobe su nam falile, imali smo mnogo tema za razgovor kao i dan danas. Mi i sad pričamo po šest sati i ne možemo da se ispričamo. On je jedini prijatelj pred kojim ja mogu da plačem.

Nakon Milana, Rada je uplovila u vezu sa čovekom iz sveta sporta - Momirom Gajićem. Mnogi su tada pričali da je on sušta suprotnost Milanu, a bilo je i onih koji su želeli da se pevačica vrati pevaču.

- Trajalo je to tri godine. I njega pozdravljam. Ja nemam loš odnos ni sa kim. Ali njega ne mogu da poredim sa Milanom. Momir je bio jedan deo mog života, on ima sada svoju porodicu... Sada, kada gledam sa ove daljine ja ne mogu da verujem da sam to bila ja i da smo mi bili u vezi - sa osmehom kaže Rada i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

- Mi smo imali neke razloge raskida i nerazumevanja potpuno iste kao da smo bili u vezi 24/7. Ni ljubav ni razlozi za raskid nemaju veze sa daljinom. Mi smo imali neka sporečkanja oko mojih minića i nekih slika u novinama, oko nekih koji me ljube u obraz... Moj posao ga je iritirao ali to nema veze sa tim gde je on bio, isto bi bilo i da nije bio on tamo. Nisam mogla da mu objasnim za naslove koji se pišu...

Zbog ljubavi je Rada, kaže, patila i od nesanice. Tada je pribegla leku koji je počela da koristi na svoju ruku, pa je morala da zatraži pomoć da se od toga odvikne.

- Meni je bilo lako dok sam se družila sa hemijom, ali mi je bilo teško da se odružim od nje, da se skinem sa toga. Nikada nije trebalo bez saveta lekara to da uradim. Meni je lek za smirenje značio san. Ja tada nisam mogla da spavam, bila sam u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog. Meni je to bilo... Ja ne umem da kažem tom sa kim sam da sam se ohladila, da sam se zaljubila u drugog i sva ta neizvesnost, inače sam takva osoba ja nisam odlučna, kada treba nešto da kažem, guram sestru, kao da sam mutava, kao da mi neko iseče jezik. Sve mogu, mene neko da baci da radim svaki dan, da radim nešto fizički, da uzmem da vozim 15 sati do Frankfurta i nazad, ali da kažem nešto, teško. To je taj mehanizam potiskivanja svega i samim tim i razgovora i nekih odluka koje bi trebalo kao odrasla osoba da kažem. Pogotovo kada neki razgovor treba da bude težak, onda sam ja to odlagala, odlagala... - priča iskreno Rada i nastavlja:

ATAImages/Antonio Ahel
Rada Manojlović

- Ne volim da budem nepoštena i nefer i uvek se vodim što ne bih volela da se meni desi, nemoj da radiš drugima i onda krenem, a pojela maca jezik, ne mogu da zinem, blokada. Na kraju dovedem sebe, što kaže Šojić do dance, čovek kada već vidi i pita: "Šta je sa tobom?". Ne umem da lažem, ne umem da krijem, sva sam nervozna, nakostrešena. Jednom kada se vratio iz Amerike, on je to video, jer mi smo i po tri meseca bili razdvojeni...

Kada je Rada okončala vezu i uspela da prebrodi problem koji je snašao odjednom je prestala da upotrebljava i lek kom je pribegla.

- Po savetu lekara sam uspela da se skinem sa ksanaksa. Ja sam pametnica, posle osam meseci prekinula odjednom. Osetila sam da meni to više ne treba i onda sam odjednom prekinula. Prvi dan okej, drugi dan znoj, treći dan... Ja sam već prešla na neku dozu, ja sam 1.75 pila to je bila baš lepa doza. I onda sam počela da se preznojavam, pa onda spavam 48 sati, još gore, pa onda katastrofa od sna... Onda sam uradila, ono što je trebalo na početku, da potražim savet stručnjaka. Tada su mi rekli piješ dva, pa 1.75, po jedan i po, pa tako na svake dve nedelje manje - kaže iskreno pevačica.

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

Poslednja Radina veza bila je sa Harisom Berkovićem. Čini se da i dalje niko ne zna kakav je njihov odnos.

- Lepo ste to rekli, to je bila romansa, to je nešto što se meni nikad do tada nije desilo s obzirom na to da je on devet godina mlađi od mene. Kada nas pogledaš fizički nismo mi tako izgledali, sada ja kao sebi nešto laskam, ali i on ne izgleda baš kao da ima dvadeset godina. Fizički smo mi tu išli, ali opet za mene je to bilo kao neki film. Romansa, avantura, more, pošto smo se mi upoznali u Beogradu ali smo imali neki zajednički nastup na moru, pa to more talasi, pa ta vrućina, sve zajedno, a hemija, gori. Mi smo na prvi pogled... To mi se na primer nije desilo ni sa Milanom. Ja sam sa Milanom stvarno bila drug, mi smo osam meseci, skoro godinu dana bili drugari koji smo se držali. Ovo je bila baš strast na prvi pogled. U njemu sam imala isto prijatelja - kaže iskreno Rada.

Rada se nije ostvarila u ulozi majke, iako joj mnogi pričaju da to već treba da uradi. Međutim, ona to tako ne gleda.

Printscreen Instagram/radamanojlovic
Rada Manojlović i Haris Berković

- Ja sam to pokušavala i Harisu da objasnim i drugima, ja nemam uopšte taj osećaj. Oni svi misle da je do njih, u smislu, sa mnom ne želiš dete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalan problem sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovrnosti - kaže iskreno Rada u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović i dodaje:

- Tako neki psihoterapeuti kažu to je možda zato što si ti od ranog detinjstva, ti od 15 godine radiš preuzela si tu finansijsku odgovornost svoje porodice, a kada je mama preminula od tvoje devetnaeste godine ti si bila mama svojoj sestri. Moja sestra se uhvatila za mene. Ja sam mnogo brinula za nju. Meni je ona slaba tačka. Mene neka zgaze, neka mi rade šta god hoće samo da ona ne pati, samo da njoj ugodim. Ona je bila mamina ćerka, ja sam tatina, ona je mnogo teže to podnela, od malena je spavala sa mamom. Meni je uvek bilo teže zbog nje nego lično zbog sebe. Kada vidim nju da plače, pa meni je 50 puta teže zbog nje, jer vidim da ona plače, njene suze mene mnogo više bole nego moje. Moje srce i moja duša su tu nebitni jer znam koliko se njeno lomi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike