"Dolazili smo peglicama koje su se kvarile i pozajmljivali za gorivo": Rada Manojlović se prisetila početaka i učešća u "Zvezdama Granda"

16.04.2024

13:07

0

Pevačica je tamo upoznala svoje najveće ljubavi

"Dolazili smo peglicama koje su se kvarile i pozajmljivali za gorivo": Rada Manojlović se prisetila početaka i učešća u "Zvezdama Granda"
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović se proslavila u trećoj sezoni "Zvezda Granda", a potrudila se da dobro zapamti svoje početke, kako ne bi "poletela".

- Jako je nezgodno kad zaboraviš celu ovu scenu i kako si se nekada tresao i kako si dolazio nekim peglicama i fićinim kombijima koji su se kvarili, pozajmljivao možda i za gorivo. Sve to pamtim – prisetila se Rada, pa dodala:

- Da, svaki moj dolazak je bio da se nije znalo da li ćemo stići do Beograda, ali sve je to imalo neku svoju čar. Kada sad pogledam iza sebe, što bi rekao Džej, ne mogu prvo da verujem da je moje ime ovde - rekla je za Grand.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

Pevačica je potom dodala da je Grand osim poslovno, veoma uticao i na njen emotivni život, s obzirom na to da je tamo upoznala Milana Stankovića, a onda i Harisa Berkovića, sa kojima je bila u dugim vezama.

Rada se potom osvrnula i na svoje nastupe pre "Zvezda Granda", koju se uglavnom odnosili na takmičenja pevača amatera, i pevanja na svadbama u okolini Požarevca. Zbog toga, pevačica je dugo maštala da upozna Sašu Popovića zahvaljujući kome je njena karijera krenula u drugom smeru.

- Za mene je bio neki nestvaran lik. I on i Žika Jakšić za mene su bili ljudi sa televizije, kao neki gospodari ne života i smrti već onoga „oblačno-sunčano“. To je zavisilo od njih, bar mi se tako čini kada su „Zvezde Granda“ u pitanju. Doći do tog čoveka je bilo sve.

ATAImages/ M.M.
Rada Manojlović

Kako nije postigla uspeh u prvoj sezoni "Zvezda Granda", Rada je napravila malu pauzu i za to vreme promenila koncept i izbor pesama, te je veći uspeh ostvarila dve godine kasnije.

- Bila sam razočarana i nisam se prijavljivala sve do 2007. godine, kada sam rešila da opet odem na audiciju i to sa pesmom „Crno i zlatno“. Rekla sam sebi: „Zaboravi Radmila tvoje pevanje, nema od pevanja ništa. Moraš malo da pokažeš neki žar“. Jel ja sam se tripovala da ću sad neke teške pesme da pevam, ali to baš i nije bilo nešto interesantno. Onda sam ja zasijala u tom mom drugom pojavljivanju – rekla je Rada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike