"Imam svedoke, uzimali su novac!" Aca Lukas žestoko o "Zvezdama Granda", Evroviziji, a ni Luka Bleka nije štedeo!

09.03.2023

18:03

0

Bio je oštar, kao i uvek

"Imam svedoke, uzimali su novac!" Aca Lukas žestoko o "Zvezdama Granda", Evroviziji, a ni Luka Bleka nije štedeo!
Snežana Đurišić i Aca Lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Među pevačima koji su nastupali juče za Dan žena je i folker Aca Lukas, koji se tom prilikom osvrnuo na brojne aktuelnosti koje drmaju domaću estradu, poput afere u "Zvezdama Granda", te minula "Pesma za Evroviziju".

Lukas se pre svega dotakao svoje porodice, ali i brojnih dama koje ga okružuju.

- Oko mene ima puno ženskih osoba koje mi puno znače, imam dve ćerke, majku, bivše supruge, zar to nije dobro? Nije bilo teško izabrati poklon. Viktoriji je svaki dan 8. mart, ona je mezimče. Ona meni vraća sve svjom osmehom, samim postojanjem mi vraća. Ja volim žene više od svih, zato ne pravim koncrte za 8. mart, da ne bih taj dan trošio - rekao je on na početku.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

Nedeljama unazad tema broj jedan novinskih naslova jeste bivši kandidat muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, Dušan Vukadinović, koji je izjavio da je pevačica i mentorka Snežana Đurišić tražila novac od njegove majke Nate Vukadinović, kako bi on prošao u dalji krug takmičenja, te teme dotakao se Lukas.

- Apsolutno ne sumnjam da je žena čista jer je poznajem, ali to ne znači da... Ne bih mogao ništa da kažem jer ja ne znam, ali stvari koje znam, ja sam reko generalno o toj emisiji na Grandu - rekao je on za Blic, pa nastavio.

- Ja sam rekao o vodećim ljudima te firme, pošto me je Popović prozvao i rekao da imenujem, rekao sam, tuži me pa ću na sudu da imenujem. Imam koga da imenujem, imam i svedoke i sve znam i uzimali su novac. Nije to neki veliki novac što je najgore od svega, to je pilićarenje jedno, otimanje od dece, da ti dam savet koju ćeš pesmu sledeću da pevaš.

Hype Production
Aca Lukas

Protekle nedelje održan je domaći izbor za predstavnika na predstojećoj "Pesmi za Evrovoziju", na kojoj je trijumfovao Luk Blek, pesmom "Samo mi se spava", a sada ni Aca nije ostao nem na ovu temu.

- Pesma? Odvratna. Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je 'l?! Recimo. Mislim... Sva sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski, odvratni performansi, ne znam šta drugo. Mislim možda on dečko i lepo peva, ja to nisam čuo jer on spava zapravo je 'l? - bio je oštar on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike