Tri surove istine o ličnosti Rade Manojlović: Ovo niko ne bi priznao, a ona se pohvalila!

03.03.2023

23:30

0

Toliko je iskrena, da misle da se šali

Tri surove istine o ličnosti Rade Manojlović: Ovo niko ne bi priznao, a ona se pohvalila!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Rada Manojlović najaktivnija je pevačica na Tviteru i često koristi priliku da iskaže svoj stav, pa ili dobije brojnu podršku ili se duboko upusti u polemiku. 

Tako je bilo i sada kada je otkrila svoje tri osobine, ali nije precizirala i da li je nekome posebno namenila taj tvit, s obzirom na to da je nedavno raskrstila sa svojim menadžerom.

Manojlovićeva je napisala:

- Tri istine o meni: sujetna sam, veliko sam zlopamtilo, stara čekalica - napisala je ona, a zatim dodala: 

Printscreen Twiter/Rada Manojlović
Objava Rade Manojlović na Tviteru

 

- Nekada možda mane, ali kako vreme prolazi, pre bih rekla vrline - istakla je pevačica dajući do znanja da je promenila stavove. Pojedinici je nisu baš i ozbiljno shvatila, nekima se dopalo što je priznala, a treći misle da nije rekla istinu jer ne vide da je takva.

Podsetimo, Rada je nedavno govorila da je otkazala saradnju menadžeru jer nije bila zadovoljna kako joj je organizovao posao, a onda je sve preuzela njena sestra, te je tek sada otvorila oči koliko je možda nastupa propustila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović sa sestrom

- Nikada u januaru nisam imala zakazane nastupe do novembra, a imam i ponude za Novu godinu već. Tako da to dovoljno govori o ozbiljnosti i požrtvovanosti nekoga za mene i moju karijeru. Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno. Sad tek shvatam da mi je majka rodila sestru da me spasi - poručuje ona vidno raspoložena, pa otkriva da radi na novim projektima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike