Sanji Kužet usred emisije javili da joj je sin imao ozbiljan potres mozga: Morala sam da se smejem

21.01.2023

15:33

0

Voditeljka je pokazala kakav je profesionalac u svom poslu

Sanji Kužet usred emisije javili da joj je sin imao ozbiljan potres mozga: Morala sam da se smejem
Sanja Kužet - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Naša TV lica su nebrojeno puta pokazala koliki su profesionalci u svom poslu, te da kada imaju stresne, ali i bolne situacije, oni se ponašaju kao da je sve u najboljem redu. I dok u njihovim srcima vlada tuga, putem malih ekrana deluje kao da je sve u najboljem redu i trude se da ne skidaju osmeh sa lica. 

Baš takva situacija se dogodila i voditeljki „Zvezda Granda” Sanji Kužet koja je tokom emisije saznala da joj sin ima potres mozga. Iako je bila u neznanju kako je njen sin, ona je morala da se smeška, kako bi emisija neometano tekla i niko ne bi primetio njeno neraspoloženje. 

ATAImages/Antonio Ahel
Sanja Kužet

- Mnogo stvari može da me iznervira, ali to nekako ostavljam iza sebe jer bih nače verovatno odlepila - kazala je Sanja, a onda se njen kolega Voja Nedeljković prisetio jedne takve situacije: 

- Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu - prisetio se Voja.

Printscreen/Prva TV
Voja Nedeljković

 

Sanja je priznala da to nije bila jedina teška situacija kroz koju je prošla tokom deset godina snimanja pomenutog muzičkog šou programa. 

- Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke  - kazala je ona i dodala: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Kužet

 

- Bilo je mnogo trenutaka kada smo bili emotivno rastrojeni, a mi smo i dalje morali da se smejemo. Bilo mi je lakše da radim kada sam bila mlađa, tada su mi se dešavale samo lepe stvari. Sa godinama su došle i one bolne, došle su tuge. Scena, muzika bile su i dalje tu i šou mora da ide dalje - ispričala je Kužetova u emisiji „Zvezde Granda - Specijal”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike