Sanja Kužet o majčinstvu! Jednom se sa sinom sedam dana nije ni videla ni čula: Možda ja na to nisam bila spremna, ali on jeste!

20.01.2023

21:14

0

Tada, kad joj je naslednik otputovao u Bugarsku zbog sporta, nije imao ni punih pet godina

Sanja Kužet o majčinstvu! Jednom se sa sinom sedam dana nije ni videla ni čula: Možda ja na to nisam bila spremna, ali on jeste!
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Kužet, jedan od domaćina „Zvezda Granda", već izvesno je vreme u srećnom braku i maksimalno uživa sa svojom decom. Sina Strahinju dobila je sa sadašnjim suprugom Nemanjom, dok je naslednika Andriju dobila s prethodnim. On sada ima 14 godina, dok će njegov mlađi brat uskoro proslaviti svoj šesti rođendan. 

Voditeljka je izuzetno ponosna na to što su joj oba mezimca okrenuta sportu, jer je i ona takva. Stariji sin joj se bavi košarkom, dok je mlađi - mali fudbaler, očaran Crvenom zvezdom i koji se s nepunih pet godina odvojio od roditelja i brata ne bi li sa timom otišao u sportski kamp, u Bugarsku.

Sanja Kužet, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sve sam aktivnija i zbog moje dece koja su vrlo aktivna. Dečaci su, okrenuti su ka sportu. Uz njih se i moje interesovanje više usmerilo ka sportu, ali to je lepo - počela je u „Praktičnoj ženi" Sanja, koja inače redovno trči i igra tenis.

Zatim, nastavila je:

- Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih pet godina otišao na kamp od sedam dana sa svojim timom. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me je snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali i da sve to bude još čudnije - sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao: „Hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje".

„Samo sam zbog ovoga to preživela!"

- I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili sedam dana. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala i verujem mu i danas, da je ta njegova želja ogromna. I zato nisam imala dilemu, jer bih znala da bi bio mnogo tužniji da sam mu tako nešto uskratila zbog moje nesigurnosti. Tako da moram da osluškujem dete, ja možda nisam bila spremna na to, ali on jeste. Ja sad ne verujem da sam to proživela, ali jesam - objasnila je ona u pomenutoj emisiji, pa istakla koliko smatra da je važno osluškivati svoje dete i njegove želje, ali mu i usaditi prave vrednosti. 

Sanja Kužet, ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze i da znaju da imaju svoj dom, a dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi - kazala je Kužetova

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike