Posle ovih slika može da usledi predrazvodno stanje: Trudna supruga Bojana Leksingtona urnisala pevača (FOTO)

05.07.2022

08:15

0

Ona je objavila fotografije gde je odmerila čiji stomak je veći - njen ili njenog muža

Posle ovih slika može da usledi predrazvodno stanje: Trudna supruga Bojana Leksingtona urnisala pevača (FOTO)
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bojan Vasković uskoro će dobiti treće dete, a lepu vest podelila je tek nedavno njegova supruga Aleksandra koja je u poodmakloj trudnoći.

Par je trenutno na godišnjem odmoru u Grčkoj i upravo tu nastale su duhovite fotografije, a povodom njenog drugog stanja.

Aleksandra je, kako je napisala, pokušala da odmeri čiji stomak je veći - njen ili Bojanov, aludirajući na to da bi pevač Leksington benda mogao malo smrša, ali i istakla da se na taj način, hteo ili ne, solidarisao s njom u trenutku kada je i sama zbog trudnoće krupna.

 

 

Uz lepe fotografije, gde je jasno da se pevač "potrudio" da ima i veći stomak nego što je to verovatno slučaj, ona je napisala:

- Solidarnost na delu iliti čija beba je veća? P.S. Postoji mogućnost da posle ovih slika usledi predrazvodno stanje ali rizikovaću zarad lajkova, razume se - našalila se Vaskovićeva supruga i pokazala da bez obzira na obaveze oko dece, u njihovoj porodic vlada idila.

Podsetimo, Bojan i Aleksandra venčali su se 2015. godine i imaju šestogodišnju ćerku Anđelinu i trogodišnjeg sina Mihajla, dok pol treće bebe još nisu otkrili.

 

 

Inače, pevač i njegova supruga prošli su kroz veliku dramu sa prvim detetom, jer se Aleksandra porodila u šestom mesecu trudnoće, ali su ružna sećanja ostavili iza sebe, te kasnije ponovo postali roditelji.

- Bilo je mnogo opasno, ali hvala Bogu, prošli smo najtežu fazu, tako da se sada dosta lakše diše. Supruga je dobro. Zajedno smo u ovoj borbi i podržavamo jedno drugo. Aleksandra i ja verujemo da će na kraju sve biti dobro, čak i bolje od toga - rekao je tada Bojan za "Story", dok je s nestrpljenjem čekao da njegova ćerkica, koja je tada bila u inkubatoru, stigne kući.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike