Bojan Leksington progovorio o supruzi sa kojom je već deceniju u braku: I ona je talentovana za muziku

03.05.2022

15:14

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je otkrio šta je prema njegovom mišljenju ključno za uspešnu bračnu zajednicu i njen opstanak

Bojan Leksington progovorio o supruzi sa kojom je već deceniju u braku: I ona je talentovana za muziku
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Osim što je veliki karijerista, pevač grupe "Leksington", Bojan Vasković je porodičan čovek i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojom decom i suprugom. U braku je 10 godina, a sada je otkrio i šta misli da je ključno za uspešnu bračnu zajednicu i njen opstanak.

- Da bi brak opstao mora da postoji ljubav, tolerancija i kompromis. Na tome mora i da se radi, kao što kažu: “Mora da se zaliva cveće da bi raslo, ako ga ne zalivaš ono uvene”. Verovatno je to neki ključ uspeha - kaže Bojan i otkriva da njegova supruga sasvim ima razumenevanja za posao kojim se bavi, kao i da je talentovana za pevanje.

- Znam da ona razume moj posao. Mi smo zajedno već 10 godina tako da je to već jedna životna rutina u smisli obaveza i svega što nosi naš posao - kaže Bojan i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojan Vasković sa suprugom

- Deca su povukla muzikalnost na oba roditelja. I mama lepo peva. To je izgleda genetski. Anđelina već pokazuje afinitete prema muzici.

Leksington bend je nedavno objavio singl “Dugujem ti sebe”, a da je njihova muzika nedostajala publici, dokaz su pozitivni komentari koje su dobili.

- Prezadovoljni smo. Pesma je bila dugo kod nas i mi smo bili uzbuđeni sve vreme dok se pripremala i snimala. To se prenelo i na publiku. Fantastično prolazi. Izaziva posebnu emociju- kaže gitarista i frontmen benda Miloš Vuksanović Vuksa, a njh dvojica zatim otkrivaju gde pronalaze inspiraciju:

- Inspiracija je svuda oko nas. Kada su pesme u pitanju, mi inspiraciju pronalazimo u našem radu.

Oni su se osvrnuli na uspeh pesama svog benda.

ATAImages/Antonio Ahel
Bojan Vasković

- Možda je hit prevelika reč, ali zaista po našim nastupima se to vidi. Devojke su naša publika. Osamdeset odsto publike čine dame, što nama imponuje. Nadamo se da će tako biti i ubuduće- kaže Vuksa, a zatim otkriva da li mu devojke prilaze na nastupu s obzirom na to da je on član benda koji nije emotivno zauzet.

- Da, ne poklanjaju ništa specijalno, ali dešava se da priđu devojke. Logičnije je da ja prilazim njima, ali razne situacije se dešavaju- kazao je on.

Bojan ne isključuje mogućnost da se bend predstavi publici i na “Pesmi za Evroviziju” kada se ukaže pravi trenutak za to.

Foto: 24sedam/ Goran Sivački
Lexington bend

- Jedan nastup evrovizijski zahteva polugodišnji tretman priprema. Mi smo videli da je to dosta naporno i zahtevno. Samo pevanje nije problem, to nam je već rutina ali za to treba biti raspoložen i imati pesmu. Čovek kad ima pesmu za koju veruje da bi mogla da napravi neki uspeh na Evroviziji i kad je raspoložen, može da se angažuje u tom smeru - zaključuje Vasković za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike