Tata, bojim se: Bojana iz Leksington benda život nije mazio, napustio rodni grad, a onda su ga zadesili novi problemi

01.03.2021

15:28 >> 14:54

0

Autor: D. Božović

Pevač je napustio Sarajevo sa devet godina zbog ratnog stanja, preselio se u Podgoricu, a potom je mir našao u Beogradu

Tata, bojim se: Bojana iz Leksington benda život nije mazio, napustio rodni grad, a onda su ga zadesili novi problemi
Copyright Bojan Vasković ATAImages/Antonio Ahel

Mnoge muzičke zvezde život nije mazio, bilo je suza, odricanja, a sve to je iskusio na svojoj koži i frontmen grupe Leksington benda, Bojan Vasković, koji je sa devet i po godina bio prinuđen da napusti rodni grad zbog ratnog stanja.

Naime, zbog rata u Bosni, Bojan je morao da napusti Sarajevo i počne novi život, a zbog onoga što je prošao u detinjstvu i kakva ga je sudbina sačekala, kaže da bi roman mogao napisati.

– Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, tad sam ocu rekao bio prvi put: „Tata, ja se bojim”. Porodica je, svi kao izbeglice, došla u Beograd. Uhvati te onaj trenutak, kažeš: „Čekaj, bre, šta sam to Bogu zgrešio?” – rekao je Bojan.

24sedam

Nakon napuštanja Sarajeva, Bojan i njegova porodica su se odselili u Podgoricu, gde su živeli dve godine, a potom su još jednom promenili prebivaliste i doselili se u Beograd.

No, život ga je i kasnije stavljao u razmišljanja i brigu. Vasković se prisetio i trenutka kada se njegova supruga Aleksandra porodila tri meseca pre navedenog termina. Na svu sreću, sve je naposletu bilo u najboljem redu sa njegovom nežnijom polovinom i naslednicom Anđelom.

Pročitajte još

– Moja supruga se porodila tri meseca pre termina, to se desilo. Tad, sećam se, rekli su da više nije pitanje da li će dete da preživi, nego mora da se brine o njoj, majka da preživi – ispričao je Vasković u emisiji „Preživeli”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike