Majka Tanje Savić otkrila nove detalje: Pevačica zbog straha od supruga još uvek ne odlazi po decu u Australiju

04.05.2021

22:45

0

Autor: M. Mitić

Presudom je nakon godinu dana odlučeno da će se deca vratiti u Srbiju, dok će Tanja i Dušan voditi bitku za starateljstvo

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato je da pevačica Tanja Savić prolazi kroz pravu porodičnu dramu. Naime, njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo je njihove sinove u rodnu Australiju, pre tačno godinu dana, a pevačica bezuspešno od tada pokušava da decu vrati kod sebe.

Šta se trenutno na tom polju dešava otkrila je Tanjina majka Živana, između ostalog da pevačica iz straha od supruga još uvek ne odlazi po decu u Australiju.

– Tanja se preselila u Smederevo, kupila je stan. Nema s kim da ide u Australiju, a sama ne sme. Pretio joj je, govorio joj: “Ako dođeš, ja ću da ti…”. Ne smem ništa mnogo da pričam bez Tanje. Prošli put kada sam bila na televiziji, ona je htela da me ubije. Sve je u redu sada sa njom, ona je dobro, jedino što želi je da spasi svoju decu, to svaka majka može da razume – rekla je Živana Savić za Objektiv, koja tvrdi da bi Tanja odmah otišla, ali se porodica, koja joj je u ovom periodu najveća podrška, ne slaže sa tim da se pevačica sama uputi u daleku zemlju.

anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Godinu dana je prošlo otkada je odveo decu, prošli Vaskrs je bio veoma tužan. Htela je da krene po sinove još pre dve-tri nedelje, ali ja joj nisam dala da ide sama, ni slučajno, iako bi ona bila spremna i pešaka da ode u Australiju. Neko od nadležnih treba da ide sa njom. Sada živi sa sestrom Biljom u Smederevu, da joj nema nje, ja ne znam šta bi bilo sa Tanjom. Bilja sada ima koronu, pa smo ponovo Vaskrs proslavili odvojeno. Tužna sam mnogo, jer je Tanji teško, jedva izdržava. Čula se sa decom kada on poželi, ali od sada mislim da će morati da joj dozvoli to uvek. Sada se svako jutro čuju, jer tako mora, ali ne znam da li će joj dati da dovede decu u Srbiju. Oni su ovde više boravili nego tamo – rekla je majka Tanje Savić.

Podsetimo, sud je pre oko mesec dana doneo presudu i to nakon skoro godinu dana suđenja, kojom je Tanji dozvoljeno da sinove dovede u Srbiju, dok pitanje starateljstva još uvek nije rešeno.

– Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodili nego u Australiji – ispričala je Tanja nedavno, dok je sledećim rečima objasnila zašto još uvek ne odlazi po sinove Maksima i Đorđa.

– Malo je nezahvalna situacija zbog ove korone, pritom i karantin se tamo računa, mora da se sedi u karantinu dve nedelje. Da je jednostavno, nije. Tražim najlakšu moguću opciju i najkraći mogući let, mora da se preseda, ali gledam da ne provodim dosta vremena na aerodromu, da ne budem dugo na aerodromu zbog pandemije. Ne postoji mogućnost, nažalost, da deca dođu u Srbiju u pratnji nekog drugog, pokušavala sam sa ministarstvom da donesemo neku odluku, međutim, to ne zavisi od nas, nego od australijskih organa. Deca su maloletna, a pošto ih tata neće dovesti, onda moram ja. Čula sam se sa decom jutros, dobro su, znaju da se vraćaju u Srbiju, pripremljeni su na to – ispričala je Tanja Savić za Telegraf.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti