Moj pokojni suprug bio je nasilan i silovao me: Da li njegova porodica treba da sazna istinu o njemu?

05.12.2023

21:13

0

Autor: K. O.

Da li i u ovom slučaju važi izreka - o pokojniku sve najlepše?

Moj pokojni suprug bio je nasilan i silovao me: Da li njegova porodica treba da sazna istinu o njemu?
Copyright Freepik

Život nam često postavlja razne izazove. Zbog toga mnogi ljudi anonimno traže savete od stručnjaka kako da se postave u pojedinim situacijama.

Jedna žena napisala je pismo Ebi koja sarađuje sa Njujork postom opisavši svoju delikatnu situaciju i tražeći savet i pomoć.

"Pre četiri godine izgubila sam muža sa kojim sam provela 20 godina. Nakon što se to dogodilo, rekla sam njegovom mlađem bratu, s kojim je bio najbliži, da ću pisati o njemu. Međutim, neke stvari su me zaustavile. Pre šest meseci sam izgubila i našeg psa, što me je dodatno povredilo. A najvažniji razlog što nisam počela da pišem je taj što verujem da njegova porodica možda ne želi da zna istinu.

Njegov brat misli da je moj muž bio sjajan čovek. Imao je on dobre osobine, ali nije bio svetac kao što njegov brat misli da jeste. Bio je emocionalno nasilan i silovao me je mnogo puta. Nije bio ni veran. Često je vikao, čak i na našeg psa zbog običnih stvari. Dakle - da li da napišem priču koju ne žele da čuju?" 

Profimedia
 

Objasnila je ukratko svoju priču žena koja se potpisala sa — Olovka u ruci u Teksasu.

A ovo je odgovor koji je dobila od Ebi:

Kažu da je pero moćnije od mača. Ali ako želite da nastavite da komunicirate sa svojom nekadašnjom tazbinom, uzdržite se od iskušenja da to iskoristite i da srušite sliku njihovog brata koju oni imaju i neguju posle njegove smrti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike