Pomoću ovih navika osvajate svakog muškarca

15.02.2023

10:58

0

Autor: M. J.

Ponekad sretnemo nekoga i pomislimo da je to ono pravo, ali uvek fali ono nešto

Pomoću ovih navika osvajate svakog muškarca
Ljubav - Copyright Freepik

Iako ne možete da kontrolišete kako da se muškarac ponaša prema vama, postoje neke stvari koje možete da uradite da biste privukli njegovu pažnju i pokazali mu da ste posebni. Ako ste autentično i pozitivno prisutni u životu muškarca, možda ćete moći da ga ohrabrite da se zaljubi u vas.

Freepik
 

Budi jedinstvena

Život je onoliko komplikovan koliko mi od njega to napravimo. Zakoni univerzuma su jednostavni, mi smo ti koji ih komplikujemo kroz svoje predstave, predrasude, doživljaje.

Zato se trudiš da ne analiziraš preterano stvari koje nisu bitne. Koncentrišeš se na suštinu i nisi od onih zanovetala koji u svemu nalaze manu. Uzimaš ono što ti se dopada i ne dopuštaš da te okupira ono što ti se ne sviđa. Ne teoretišeš, već živiš.

Unsplash
 

Moraš voleti sebe

Od fizičkog izgleda do duhovnog razvoja – ti stalno radiš na sebi i ne dopuštaš da se zapustiš ponesena komplikovanim životnim okolnostima. Ne dozvoljavaš da te život lomi, već iz svega gledaš da izvučeš ono lepo i korisno.

Zato prosto blistaš. To unutrašnje zadovoljstvo se vidi na tvome licu i zarazno je. Svako bi želeo da se malo “očeše” o tvoju fantastičnu auru.

Pixabay
 

Ne juriš ni jednog muškarca

Nije sasvim izvesno šta je ovde starije – kokoška ili jaje. Da li ih ne juriš, zato što te stalno okružuju, ili te okružuju zato što ih nikad nisi ni jurila. Biće da je posredi pomalo od oba.

U svakom slučaju, ti vodiš veoma bogat i raznovrstan život u kome tvoj interes za muškarce zauzima tek sporedno mesto, ili makar samo jednu od brojnih sfera interesovanja.

Freepik
 

Ostvarite čest kontakt očima

Uspostavljanje kontakta očima je ključna komponenta flertovanja i takođe može povećati njegovo osećanje privlačnosti prema vama. Gledajte u njegove oči kadarazgovarate i ne plašite se da ga pogledate čak i ako oboje ćutite. Ako ste previše nervozni da biste mu gledali u oči ili mislite da to još uvek nije prikladno, koristite brze poglede da biste uspostavili česti kontakt očima s njim. Ako ga na trenutak pogledate, a zatim skrenete pogled, možete mu pokazati da ste zainteresovani i videti da li je i on zainteresovan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike