Za nju je posao zadovoljstvo: Napustila kancelariju i rad od devet do pet da bi testirala seks-igračke

13.06.2024

22:18

0

Autor: K. O.

Pronašla je novu uzbudljivu profesiju

Za nju je posao zadovoljstvo: Napustila kancelariju i rad od devet do pet da bi testirala seks-igračke
Copyright Profimedia

Sara Rićio je napustila svoj tradicionalni posao od 9 do 17 časova da bi postala profesionalni tester seks-igračaka. Ovaj njen malo poznat i čudan posao bio je rešenje za nezadovoljstvo tridesetčetvorogodišnje Sare kojoj je normalan kancelarijski posao postao dosadan.

Seks je "jedina stvar koju volim više od sna," rekla je ona za Southwest News Service.

Prethodno je radila kao dadilja, pre nego što je 2018. godine otkrila testiranje proizvoda, počevši sa dušecima i posteljinom pre nego što je pronašla svoju pravu strast.

Dok je recenzirala krevete za Sleepopolis, Rićio je upoznala svoju buduću poslovnu partnerku, Rouz, koja će kasnije raditi sa njom 2021. godine na osnivanju Delicto-a, prodavnice za sve stvari vezane za odraslo zadovoljstvo, uključujući recenzije proizvoda, liste i članke vezane za seks.

"Mislila sam da je jedina stvar koju volim više od sna seks — pa smo krenuli u tom pravcu," rekla je Rićio, koja je testirala više od 150 različitih igračaka u svojoj karijeri i posebno je oduševljena "grinding" igračkama koje je nedavno recenzirala.

"Kada je posao prvi put pokrenut, imale smo svoje uspone i padove, i u jednom trenutku smo se čak pitale da li da se vratimo na rad za druge?"

Sada "smo veći nego ikada."

Profimedia
 

Tipičan dan u njenom životu uključuje pisanje članaka o seksualnoj edukaciji, testiranje igračaka, snimanje recenzija i davanje saveta i tutorijala za različite tehnike u spavaćoj sobi. Pored toga, pruža "edukaciju bez stida" o seksu na društvenim mrežama.

"Seks-pozitivnost se malo iskrivi na internetu — ali to ne znači da treba da budete spremni da probate bilo šta — to samo znači da uklanjate stid iz situacije," rekla je Rićio.

"Šta god želite da radite sa svojom seksualnošću je tačno ono što treba da radite — ni više, ni manje, to je konačno poruka koju pokušavamo da prenesemo."

Rićio posebno ističe važnost edukacije o seks-igračkama, posebno "materijalima sigurnim za telo", kao što su silikon, staklo ili tvrda plastika.

"Postoje mnogi veliki prodavci seks-igračaka koji prodaju igračke koje su toksične za vaše telo," objasnila je. "One su vrlo jeftine, pa prosečna osoba ne zna šta je sigurno, a šta nije sigurno staviti u svoje telo."

Pixabay
 

Kupci joj dolaze i pitaju zašto neki proizvod košta 30 dolara u njihovoj kompaniji, ali na Amazonu ga mogu naći za 10 dolara — "to je zato što koristimo materijale sigurne za telo," napomenula je Rićio.

U svetu odraslog zadovoljstva, "ima nešto za svakoga," nastavila je, od tihih igračaka do proizvoda koji se mogu kontrolisati daljinski iz bilo kojeg dela sveta.

"Bila sam malo privatnija o tome na početku, sada sam kao ne, ovo je moj posao i ponosna sam na to," rekla je, a prenosi New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike