Radujemo se više ovome tokom seksa nego samom činu: Iskrene priče žena

10.06.2024

22:19

0

Autor: K. B.

Zabluda je da se seks svodi samo na penetraciju penisa u vaginu, a to je posledica nedovoljnog obrazovanja i zastarelih definicija poput koncepta "gubljenja nevinosti"

Radujemo se više ovome tokom seksa nego samom činu: Iskrene priče žena
Copyright Profimedia

Mnoge žene dele iskrene priče o tome šta ih zaista uzbuđuje tokom seksa, ističući da su neki aspekti važniji od same penetracije. Za mnoge od njih, povećanje uzbuđenja pre samog čina, razni dodiri i intimnost čine ključne delove zadovoljavajućeg seksualnog iskustva.

Profimedia
 

Jedna od žena, Ana, otkriva: "Za mene je uzbuđenje pre samog čina veoma važno. Taj osećaj iščekivanja, priprema za ono što sledi sa partnerom, to je za mene ključno."

Marta, koja takođe učestvuje u razgovoru, ističe: "Za mene su dodiri izuzetno bitni. Partnerov dodir na mom telu ili nežni dodiri koji podstiču bliskost i intimnost su ono što me najviše uzbuđuje tokom seksualnog čina."

Jovana preferira određene senzacije: "Za mene je važno povećanje uzbuđenja, kao što su stimulacija bradavica ili nežni ugrizi za vrat. Ti trenuci zaista dodatno učine da odnos bude dobar.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike