Putujete sa seks igračkama? Imamo savete za sigurno i diskretno putovanje

08.05.2024

22:02

0

Poštedite sebe neprijatnosti tako što ćete obaviti osnovne provere

Putujete sa seks igračkama? Imamo savete za sigurno i diskretno putovanje
Copyright Profimedia

Bliži se sezona godišnjih odmora, a sa njom i vreme za putovanja, bilo da planirate beg na tropsku destinaciju ili istraživanje evropskih metropola. Bez obzira da li putujete sami ili sa partnerom, pripreme za put mogu biti uzbudljive, ali i pomalo stresne, posebno kada je u pitanju pakovanje ličnih stvari.

Ako ste među onima koji ne žele da odustanu od svojih seksualnih užitaka čak ni dok su daleko od doma, možda razmišljate o tome da ponesete i svoje seks igračke. Međutim, informisanje o tome kako da prođete kroz bezbednosne provere na aerodromima sa takvim predmetima može biti izazovno, naročito ako se prvi put susrećete sa ovom situacijom.

Kako bi se izbegle bilo kakve neprijatnosti i kako bi se osiguralo da vaša intimna oprema stigne bezbedno i diskretno na odredište, ključno je dobro se informisati i pripremiti.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da vaše putovanje sa seks igračkama bude što prijatnije i bez stresa.

Pixabay
 

Čuvanje igračaka

Držite svoje seks igračke čiste i zaštićene tokom putovanja tako što ćete ih umotati u platnene torbe ili posebne futrole. Ovo će ih očuvati od prašine i nečistoća, ali i sakriti od znatiželjnih pogleda u slučaju da vam obezbeđenje pregleda prtljag.

Putne verzije igračaka

Ako putujete samo sa ručnim prtljagom, razmislite o nabavci manjih, putnih verzija vaših omiljenih seks igračaka. Postoje kompaktni vibrator, dildo i drugi pribor koji lako možete smestiti u prtljag bez da zauzimaju puno prostora.

Profimedia
 

Priprema pribora

Ako vaša igračka zahteva baterije ili punjenje, ne zaboravite da ponesete rezervne baterije ili adaptere koji su vam potrebni. Uvek je dobra ideja da punite svoje igračke pre putovanja.

Izbegavanje problema sa baterijama

Uvek izvadite baterije iz igračaka pre putovanja kako biste izbegli slučajno uključivanje. Takođe, ovo sprečava koroziju baterija koje mogu oštetiti igračku.

Pravila za tečnosti na aerodromima

Ako nosite lubrikant, pazite da pakovanje ne prelazi dozvoljenu količinu tečnosti koju možete uneti u kabinu aviona, obično do 100 mililitara. Veće pakovanje prebacite u čekirani prtljag.

Oprez sa BDSM opremom

Igračke za vezivanje kao što su lisice, bičevi i slično mogu biti problematične, jer mogu biti protumačene kao predmeti za samoodbranu. Najsigurnije je da takve predmete ostavite kod kuće ili da ih dobro sakrijete u čekiranom prtljagu.

Profimedia
 

Diskretne opcije

Odaberite seks igračke koje izgledaju diskretno ili su manje prepoznatljive na rendgenskom pregledu. Postoje igračke dizajnirane da izgledaju kao obični predmeti poput nakita ili kućnih aparata, što može smanjiti neprijatnosti.

Provera zakona i propisa

Uverite se da su seks igračke legalne u zemlji u koju putujete. Neka mesta imaju stroga pravila koja mogu dovesti do zaplene vaših igračaka na granici.

Ponašanje tokom pretrage

Ako vaš prtljag bude izabran za detaljnu proveru, ostanite mirni i profesionalni. Možete tražiti privatnu proveru ako ne želite da vaše stvari budu pregledane javno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike