Muškarci otkrivaju koliko dugo mogu izdržati bez seksa: Njihovi odgovori će vas iznenaditi

29.05.2024

22:19

1

Jedno istraživanje je obuhvatilo muškarce između 20 i 40 godina, koji su slobodno delili svoja iskustva vezana za seksualni život

Muškarci otkrivaju koliko dugo mogu izdržati bez seksa: Njihovi odgovori će vas iznenaditi
Copyright Profimedia

Kažu da je seks jednako bitan za muškarce i žene, kao hrana i voda. Dok se ranije mislilo da muškarci imaju veću potrebu za seksom, moderno doba pokazuje da i žene često imaju snažnu seksualnu želju, ponekad čak i izraženiju od muškaraca.

Dokazi pokazuju da ni muškarci ni žene ne mogu opstati bez osnovnih ljudskih potreba, poput hrane, vode i sna.

Iako su seksualni nagoni sastavni deo ljudske prirode, oni nisu neophodni za strogo preživljavanje. Na primer, možda osećamo želju da uriniramo u javnosti, ali nećemo to i učiniti. Slično tome, možda poželimo skupu obuću ili telefon, ali nećemo od toga umreti. Kontrola nad žudnjom obično počinje već u ranom detinjstvu, pa odrasloj osobi ne bi trebalo biti teško da je izvede.

Profimedia
 

Jedan čovek je podelio svoje iskustvo: "Muškarci nisu napaljeniji od žena, ali nas društvo često tako percipira. Imam 38 godina i sam sam već 16 godina. Nakon poslednje veze u 22. godini, više sam se fokusirao na masturbaciju. Za mene je ona intenzivniji i prijatniji doživljaj od seksa s partnerkom."

Drugi je imao sličan stav: "Masturbacija mi je pomogla da se fokusiram na druge stvari osim na žene. Ako sam mogao tako dugo bez devojke, uveren sam da mogu provesti ostatak života sam i biti zadovoljan. Muškarci mogu bez seksa dugo vremena, potrebna je samo mentalna disciplina."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike