Moja najbolja prijateljica već 20 godina imala je odnos sa mojim mužem na njegovoj momačkoj večeri — ovako sam saznala

24.05.2024

22:23

0

Autor: K. O.

Izdaja ne prestaje da boli, a trenutno razmišlja kako da se osveti nevernom mužu

Moja najbolja prijateljica već 20 godina imala je odnos sa mojim mužem na njegovoj momačkoj večeri — ovako sam saznala
Copyright Profimedia

Jedna Australijanka priznaje da je bila skrhana nakon što je saznala da je njena najbolja drugarica sa kojom se druži više od dve decenije spavala sa njenim budućim mužem na njegovoj momačkoj večeri.

Odbačena supruga, poznata samo kao Sofi, podelila je sagu u pismu koje je upućeno domaćinima podkasta „Svako ima tajnu“.

„Prošle nedelje moja najbolja prijateljica Medi mi je priznala da je imala seks sa mojim mužem na njegovoj momačkoj zabavi“, napisala je Sofi.

„Kao što možete zamisliti, skrhana sam. Moj suprug Tom i ja smo u braku 18 meseci i ja apsolutno nisam imala pojma da ima bilo kakvih problema u našoj vezi, a kamoli da je on sposoban za ovaj nivo prevare.

Sofi je objasnila da su ona i Medi bile prijateljice više od 20 godina i da su se jedna drugoj poveravale i o najintimnijim pitanjima.

Medi je oduvek tvrdila da je spavala sa 18 različitih muškaraca.

Ali u nedavnom noćnom izlasku sa još nekoliko drugarica, Medi se izlanula, rekavši da je imala seks sa 19 momaka tokom svog života.

Pexels
 

„Čim je to rekla, ispravila sam je“, izjavila je Sofi. „Ona je pijana rekla: 'Neee, moja ima 19 godina'. U tom trenutku je jasno shvatila da je pogrešila, jer je pokušala patetično da se povuče, ali je bila previše pijana da bi to učinila ubedljivo.

„U ovom trenutku pomislila sam da se verovatno samo razotkrila jer je prevarila svog partnera Džeka i bilo mi je neprijatno“, nastavila je Sofi.

Ubrzo kasnije, Sofi je odlučila da razgovara nasamo sa svojom najboljom prijateljicom, pitajući Medi da li je bila neverna Džeku.

Međutim, Sofi je doživela šok svog života jer je Medi u suzama priznala da je 19. muškarac muž njene prijateljice - Tom.

Zapanjena, Sofi je navodno ošamarila svoju najbolju drugaricu po licu i pobegla sa devojačke večeri.

Sofi kaže da još uvek nema pojma kako je Medi završila na momačkoj večeri njenog muža.

Medi koja se kaje je više puta pokušavala da pozove Sofi, ali izdana najbolja drugarica odbija da se javi na telefon.

Profimedia
 

Na kraju pisma, Sofi je otkrila da je njen suprug Tom trenutno na poslovnom putu u inostranstvu i, dok planira da se razvede od njega, nije mu rekla da zna za njegovu izdaju.

Izneverena supruga je pitala za savet kako da saopšti vest svom mužu. Takođe je postavila pitanje da li bi trebalo da kaže Medinom partneru, Džeku, o Medinom manipulativnom potezu.

Video segmenta iz podkasta „Svako ima tajnu“ postao je viralan na TikTok-u, a gledaoci razmatraju šta Sofi treba da uradi.

„Priredite žurku dobrodošlice kod kuće i recite mu pred svim njegovim bliskim prijateljima i porodicom“, napisao je jedan kreativni komentator, rekavši da bi trebalo da maksimizira svoju osvetu.

„Rekao bih Medinom partneru ODMAH! On zaslužuje da zna istinu“, izjavio je drugi.

„Uzmi tortu na kojoj piše - Hoću! Htela sam. Gotovo je!" i to u obliku slomljenog srca – fotografija njegovog lica na jednoj polovini i lica tvoje najbolje prijateljice na drugoj, savetovao je treći.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike