Neke greške su veće od drugih: Imao sam aferu sa ženom mog brata - sumnjam da je moj nećak zapravo moj sin

28.05.2024

22:21

0

Autor: K. O.

Sada želi da uradi DNK test da bi potvrdio svoje sumnje

Neke greške su veće od drugih: Imao sam aferu sa ženom mog brata - sumnjam da je moj nećak zapravo moj sin
Velika porodica - Copyright Freepik

Ljudi prave razne gluposti, pa često nisu ni svesni posledica koje one mogu da izazovu.

Tako se ovih dana jedan čovek javio portalu Metro priznajući da sada sebe smatra glupim zbog greške koju je napravio. On je naime, spavao sa svojom snajom, ženom svog brata.

Godinama kasnije, afera je gurnuta pod tepih, a njegov brat je i dalje oženjen istom ženom.

Ali postoji samo jedan problemčić - on je sada zabrinut da bi njegov nećak mogao biti bliži s njim nego što svi misle.

"Naježim se kada ovo kažem, ali pre četiri godine sam imao aferu sa ženom mog brata. U to vreme sam bio samac i glup, a on je to saznao posle samo nekoliko nedelja. Nepotrebno je reći da je to izazvalo mnogo boli za sve troje, kao i za moju mamu na čijem ramenu je plakao. Do danas, moj tata ne zna.

Mama nam je pomogla da obnovimo našu vezu, i iako je za to trebalo skoro godinu dana, moj brat je konačno pristao da mi pruži još jednu šansu da budem bolji brat, i sada pokušavamo da se ponašamo kao da se ništa nije dogodilo.

Još uvek je oženjen istom ženom, i iako mislim da ona još uvek gaji osećanja prema meni, naša veza je sada vrlo kul. Ne provodimo vreme zajedno, osim ako je neko porodično okupljanje, gde ne možemo da izbegnemo jedno drugo.

Profimedia
 

Sada sam oženjen divnom devojkom, koja ne zna ništa o tome što se dogodilo. U stvari, niko ne zna osim nas četvoro, jer smo celu stvar tajili od šire porodice i prijatelja.

Problem je što se mučim, pitajući se da li je moj mali nećak zaista moje dete. Datumi se poklapaju i on mnogo liči na mene.

Moja žena nažalost ne može da ima decu, a ja želim da uradim DNK test da bih mogao da se smirim."

A onda je dobio odgovor od Laura za koji nismo sigurni da će mu se svideti:

"I šta onda? Čak i ako se ispostavi da je vaš nećak vaš biološki sin, sumnjam da biste mogli da odjašete u zalazak sunca sa snajom i detetom da započnete srećan novi život. Razaranja izazvana takvim potezom bila bi ogromna, pa osim ako niste spremni da nanesete veliku nesreću mnogim ljudima (uključujući i vas), zaboravite ovu ideju sada.

Bilo je potrebno mnogo vremena i mnogo boli da popravite svoj odnos sa bratom, a iskreno, imate veliku sreću što je bio spreman da vam oprosti. Što se tiče vaše jadne majke, ona bi bila slomljena, jer je toliko radila da obnovi porodicu da bi je vi ponovo srušili.

Freepik
 

Kažete da su datumi tačni i da vaš nećak liči na vas, ali ne znate kada je vaša snaja imala seks sa svojim mužem. Niti je iznenađenje da dete deli porodičnu sličnost sa vama; verovatno i on liči na tvog brata.

Čini se kao da stvarno tugujete zbog teške činjenice da vaša žena ne može sama da rodi bebu, ali molim vas nemojte zbog ovoga razbiti svoj brak. Da li ste razmišljali o usvajanju ili surogat majčinstvu? Postoji toliko podrške za ljude u vašoj situaciji.

Konačno, da, postoje određene kompanije koje će uraditi diskretan DNK test za vas. Međutim, morate imati više od 16 godina da biste dobrovoljno dali uzorak, tako da bi vaša snaja morala da pristane da pruži DNK vašeg nećaka. Moj savet je, ne radite sada to.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike