Šta muškarci ne žele da žene nose u krevetu: Saveti za bolju intimnost

27.05.2024

22:21

0

Autor: K. B.

Želite li da saznate šta zaista brine muškarce u krevetu?

Šta muškarci ne žele da žene nose u krevetu: Saveti za bolju intimnost
Copyright Freepik

Ovaj put nećemo govoriti o samom seksu, veštinama ili donjem vešu, već o stvarima koje ih uznemiravaju pre nego što seks počne.

"Njen sjaj za usne je toliko lepljiv da osećam da se ljubim sa lepkom."

Jasno je da žene vole ruževe, balzame i sjajeve za usne. Međutim, kada ste u krevetu sa partnerom, izbegavajte mazanje usana, jer će se sjaj ionako brzo skinuti. Neki sjajevi mogu imati neprijatan ukus i biti vrlo lepljivi, što može biti neugodno, posebno za muškarce koji obično nemaju ništa na svojim usnama.

"Njen parfem je toliko jak da ga može osetiti čitav grad."

Čak i ako ne osećate koliko je vaš parfem jak, nemojte preterivati sa prskanjem po celom telu. Dovoljna je samo kap parfema na nekoliko mesta, tako da ga mogu osetiti samo oni koji su blizu vas, a ne i susedi. Takođe, parfem možda ne prija vašem partneru ili je previše intenzivan i uznemirujući, pa je bolje koristiti ga u malim količinama.

Profimedia
 

"Kada je njeno telo namazano uljem, toliko je klizavo da je ne mogu ni uhvatiti."

Čak i ako imate suvu kožu, pre odlaska u krevet izbegavajte korišćenje ulja. Ulja se teže upijaju i mogu biti veoma klizava, za razliku od mleka ili losiona za telo.

"Njena šminka je svuda, na meni i na posteljini koju sam juče promenio."

Određeni ruževi su masni i imaju neprijatan ukus. Nošenje šminke u krevetu takođe može štetiti vašoj koži. Šminka ostavlja tragove na partneru i na posteljini. Ako ne možete bez šminke, pokušajte koristiti kozmetiku koja je vodootporna i ne ostavlja tragove. Vaš partner će vam biti zahvalan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike