Džejmi Oliver otkriva tajni sastojak za savršen topli sendvič: Nećete verovati kako jedan detalj menja sve (VIDEO)

04.08.2023

12:07

0

Autor: K. B.

Za ljubitelje brze hrane, poznati kuvar Džejmi Oliver otkriva recept za savršen tost sa sirom koji će vas oduševiti svojom jednostavnošću i ukusom

Džejmi Oliver otkriva tajni sastojak za savršen topli sendvič: Nećete verovati kako jedan detalj menja sve (VIDEO)
Džejmi Oliver - Copyright Promo/24Kitchen

Ovaj slavni kuvar poznat je po svojim jednostavnim ali ukusnim receptima, poput hrskavog testa za picu. Sada je odlučio da podeli još jednu svoju tajnu - recept za savršen tost sa sirom koji će osvojiti svačije srce.

Da biste napravili ovaj ukusan tost, potrebno vam je samo nekoliko osnovnih sastojaka - hleb, maslac i različiti sirevi po sopstvenom izboru.

 

 

Postupak je jednostavan - prvo isecite dve kriške belog hleba, a zatim ih premažite maslacem sobne temperature. Na svaku krišku hleba narendajte željeni sir i pažljivo spajajte kriške kako biste formirali sendvič.

Zatim stavite sendvič na tiganj zagrejan na srednje jakoj vatri. Pržite tost otprilike tri minuta sa svake strane, dok ne dobije lepu zlatnosmeđu boju.

Nakon što tost bude hrskav, izvadite ga iz tiganja, a na istu površinu narendajte još malo sira.

Sada na rastopljeni sir stavite prepečeni tost, i nakon minut i po on će dobiti sasvim drugačiji, bogatiji ukus.

Na kraju, pospite tost sa malo kajenskog bibera, okrenite ga na drugu stranu i pržite još malo kako biste dobili hrskavu koru od sira.

Pre nego što počnete da uživate u svom savršenom tostu sa sirom, sačekajte da odstoji dva minuta kako bi se svi ukusi lepo sjedinili.

Ovaj recept Džejmija Olivera postao je pravi hit na društvenim mrežama jer je jednostavan za pripremu, a ukus tosta je neodoljiv. Isprobajte ga i vi i uživajte u ovom ukusnom tostu sa sirom koji će zadovoljiti sve vaše čulo ukusa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike