Trik iz hotela sa pet zvezdica: Kako da vam hleb ostane topao dok je poslužen na stolu Bon appetit 14:16 18.04.2024
Pečenje ribe bez smrada, prskanja i nervoze: Ubacite par koraka u pripremu a zahvalite nam se posle Bon appetit 14:56 06.04.2024
Kuvarica otkrila trik kako da isečete biskvit za tortu bez noža, a precizno u milimetar (VIDEO) Bon appetit 14:47 27.03.2024
Od danas ćete samo ovako da ih pravite: Savršene knedle bez krompira, brže se spremaju, a i jeftinije su Bon appetit 14:11 26.03.2024
Prostije ne može: Ne bacajte vodicu od skuvanih leblebija, napravite posni majonez od akvafabe Bon appetit 14:47 23.03.2024
Kada se tačno stavlja so kad kuvate testeninu: Ako omašite vreme, biće manje ukusna ili gnjecava Bon appetit 14:47 22.03.2024
Kako pripremiti savršene bečke šnicle: Kuvar daje savete o pravilnoj temperaturi i sastojcima za hrskav i sočan pohovani obrok Bon appetit 14:16 19.03.2024
Kuvar Matija Moleri testirao mit: Da li je krompir kuvan sa sodom bikarbonom pa pečen stvarno hrskaviji (VIDEO) Bon appetit 14:53 18.03.2024
Pire bez miksera, ali i bez grudvica: Za najkremastiju strukturu potrebna je ova kuhinjska alatka, savetuju kuvari sa Mišlenovim zvezdama Bon appetit 14:51 16.03.2024
Vaš kec iz rukava: Kako da razvaljate oklagijom savršen četvorougaonik od testa (VIDEO) Bon appetit 14:43 09.03.2024
Napravite u milimetar jednake faširane šnicle: Ni velike, ni male, taman tolike da srce zaigra od radosti kad ih vidi (VIDEO) Bon appetit 14:41 07.03.2024
Pre nego što spremite sarmu, obavezno uradite jednu stvar sa kiselim kupusom: Samo tako će postati mekan i sočan kada se skuva Bon appetit 14:14 06.03.2024
Najsočnija piletina na svetu: Trik je jednostavan, ali vam nikad dosad nije pao na pamet Bon appetit 14:47 23.02.2024
Ni gnjecavo, ni tvrdo zrno: Otkrivamo kako da napravite savršen pirinač bez imalo muke Bon appetit 14:16 21.02.2024
Kada vi solite hranu - na početku ili na kraju pripreme? Samo je jedan način ispravan, a profesionalci otkrivaju svoje trikove Bon appetit 14:47 16.02.2024
Stručnjaci proglasili najbolje ulje za prženje i upozorili na najgora koja treba da zaobilazite u širokom krugu Bon appetit 14:44 10.02.2024
Tajna je u jednom koraku koji se uglavnom preskoči: Kako da vam griz knedle uvek uspeju Bon appetit 14:42 09.02.2024
Ima nade: Kako spasiti jelo ako je preslano, preslatko ili ste ga zaljutili više nego što treba? Bon appetit 14:41 02.02.2024
Da se testenina ne lepi: Umesto da sipate ulje u vodu u kojoj se kuva pasta, uradite ovo Bon appetit 14:14 01.02.2024
Prave domaćice znaju za ovaj stari trik: Napravite domaći šlag od mleka i šećera, pavlaka vam ne treba Bon appetit 14:16 31.01.2024
Kineski gradovi tonu pod sopstvenom težinom! Šangaj u prošlom veku potonuo tri metra Svet 00:32 20.04.2024
Tejlor Svift se novom pesmom sveti Kim Kardašijan? Podigla prašinu zbog drame od pre 8 godina! Showbiz 00:20 20.04.2024
Uhapšena žena u Valjevu zbog utaje poreza! Prodavala garderobu preko interneta, oštetila bužet za više miliona Hronika 00:11 20.04.2024
Dnevni horoskop za 20. april 2024. godine: Blizanci, meditacija će vam pomoći, Jarčevima je ključna podrška porodice Horoskop 00:02 20.04.2024