Po uzoru na Odri Hepbern: Javnost ne prestaje da priča o venčanici Arijane Grande

29.05.2021

14:20 >> 18:13

0

Autor: Z. A.

Čuvena kreatorka i večna ikona stila krive su ovu romantičnu haljinu

Po uzoru na Odri Hepbern: Javnost ne prestaje da priča o venčanici Arijane Grande
Copyright Profimedia

Svoju vezu sa agentom za nekretnine Daltonom Gomezom, američka pop zvezda Arijana Grande krunisala je ovog meseca brakom na intimnoj ceremoniji organiziranoj u vlastitom domu.

Za njenu venčanicu pobrinula se slavna dizajnerka Vira Vang, a glavna inspiracija bila im je bezvremenska elegancija Odri Hepbern.

Dana 15. maja 27- godišnja pop zvezda izrekla je sudbonosno „da“ svom partneru s kojim se verila prošle zime. O njihovom venčanju javnost je obavestila s tek nekoliko fotografija objavljenih na društvenim mrežama, a mnoge je iznenadio njen izbor venčanice.

Na glamuroznom balu Met Gala, pop zvezda je sa američkom dizajnerkom Virom Vang postigla dogovor da upravo ona jednoga dana kreira njenu venčanicu iz snova.

Konačan rezultat toga dogovora predstavljala je haljina u beloj boji ljiljana, strukiranog kroja i proreza na leđima. Uz nju, pevačica je nosila bele štikle s visokom platformom koju je po njenoj želji stvorio slavni italijanski dizajner obuće, Đuzepe Zanoti.

Zaglađenu frizuru polurepa, Arijana je ukrasila kratkim velom s detaljem mašne, dok se za nakit pobrinula Lorin Švarc, poznata dizajnerka koja je kreirala i njen zaručnički prsten vredan više od 160.000 dolara.

Stilistkinja pop zvezde Mimi Katrel javnosti je objasnila koncept koji se krije iza celokupnog veenčanog izdanja njene slavne klijentkinje. Prema njenim rečima, glavnu inspiraciju činila im je holivudska diva Odri Hepbern, tačnije njeno venčano izdanje u kultnom filmu „Funny Face“ iz 1957. godine, piše tportal.hr.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike