Zaposleni u hotelima sa pet zvezdica otkrivaju šta se dešava iza zatvorenih vrata

12.07.2021

14:00 >> 12:56

0

Autor: A. G.

Stvarnost koja se gostima nikada ne otkriva

Zaposleni u hotelima sa pet zvezdica otkrivaju šta se dešava iza zatvorenih vrata
Copyright Profimedia

U svetu hotela mnogo toga se događa iza zatvorenih vrata, o čemu gosti ne znaju skoro ništa.

Srećom po nas, hotelsko osoblje podelilo je svoje tajne sa korisnicima Reddita, mada iskreno, neke od njih bolje da nikada nismo saznali.

Sve je počelo pitanjem: Šta je to što se dešava unutar luksuznih hotela, a uprava ne želi da gosti znaju?

Pročitajte još:

Hiljade radnika luksuznih hotela je na Redditu otkrilo detalje sa svog radnog mesta, tačnije, naveli su kako tačno izgleda rad u hotelima sa pet zvezdica. Jedan od zaposlenih je procenio da je u 40 odsto kreveta u hotelima neko umro, a mnogi kažu i da sobe nisu tako čiste kako izgledaju.

Profimedia

– Nikada ne verujte u čistoću staklenih čaša u svojim hotelskim sobama. Spremačice imaju pune ruke posla, a malo vremena, i često se dogodi da čaše prebrišu istom krpom kojom brišu kupatilo. Na kraju krajeva, njihov cilj je da soba samo izgleda čisto – jedan je od komentara na Redditu.

– Radio sam u jednom od najekskluzivnijih odmarališta na svetu, i u periodu od oko godinu dana nismo uopšte prali čaše u sobama, samo bismo ih prebrisali – dodao je drugi.

Jedan korisnik je rekao da nikad nije video da je spremačica nešto ukrala od gosta hotela.

– Svi uvek okrive spremačice kada im nešto nestane, ali mi sve te izgubljene stvari kasnije pronađemo. Nema šanse da će spremačice rizikovati svoj posao zbog tuđeg gedžeta ili nečeg sličnog. Treba znati i da njihov bakšiš nije baš beznačajan.

Profimedia

Pokazalo se da mnogi gosti hotela očekuju da spremačice rade i kao prostitutke.

– Bilo je muškaraca koji bi me pitali takve stvari dok spremam sobu, ili bi aludirali na tako nešto i očekivali da nakon smene dođem u njihovu sobu – pisalo je u jednoj od objava, a preneo je dailymail.co.uk.

Pročitajte još:

Najluđe priče hotelskih radnika

– Najveći račun koji sam video bio je na dva miliona dolara za gosta koji je iznajmio ceo sprat hotela na tri nedelje.

– Šeik je prostitutku iz bara doveo u svoju sobu. Nakon što je zaspao ukrala mu je desetine hiljada dolara, satove i nakit.

– Nikada, ali baš nikada nemojte koristiti čokoladne fontane u hotelima. Čokolada je preskupa da bi se bacila, pa stoji sve dok se ne potroši.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike