Ova tri znaka Zodijaka očekuje povratak bivših ljubavi

29.04.2022

11:11

0

Mlad Mesec u Biku se dešava tokom pomračenja Sunca i to ga čini pomalo ludim za nekoliko znakova Zodijaka

Ova tri znaka Zodijaka očekuje povratak bivših ljubavi
Astro - Copyright Profimedia

Tri horoskopska znaka mogu očekivati povratak bivših ljubavi i ovo može biti dobar period da dođete do zaključka da je dobro što je i otišao. Evo šta astrolozi savetuju za tri znaka čiji se bivši vraćaju.

Pixabay
 

Škorpija

Mesečev sekstil sa Uranom može vas dovesti na ivicu tokom ovog dana kao da vam intuicija govori da se nečega čuvate, a ipak, ne možete da stavite prst na ono čega treba da se čuvate. A onda vas pogodi; vaš bivši se vratio i došao do vas, strepeći šta ćete mu reći. Možete li da se nađete sa njima, samo da ‘razgovarate? Čuti od ove osobe išta više je skoro poslednje iskustvo čiji biste želeli da budete deo, i to će vam uliti anksioznost, koja će trajati ceo dan. O

no što je dobro je to što ovaj osećaj anksioznosti neće trajati, a neće trajati ni potraga bivšeg za dobrim starim razgovorom sa vama  osobom u svom životu koja ozbiljno ne želi ništa sa njim. Dobiće nagoveštaj da niste zainteresovani za vraćanje komunikacije i on će se vratiti tamo odakle je došao.

Pixabay
 

Jarac

Uzimajući u obzir da ste do sada verovatno bili u posvećenoj vezi, ideja da se ludi bivši ponovo vrati je toliko besmislena, da vam je teško da zamislite ovu osobu kao bilo koga osim kao ludu osobu koja je nekada bila. I upravo u to misli da vi verujete, zbog čega se vraća i pokušava da vas ubedi u kakav se sjajan primer neludosti pretvorio.

Sama ideja da ova osoba posegne i započne razgovor sa: „Nisam ista osoba kao što sam nekada bio“, izaziva trnce u kičmi od užasa. Gotovo je i prošlo je više vremena nego što možete da se setite.

Pa ipak, izgleda da je ova osoba prošla kroz neku vrstu duhovnog buđenja i sada veruje da se mora vratiti vama. Izgleda da sekstil Meseca sa Uranom pravi budalu od nekoga ko se usudio da misli da je mudar.

Pixabay
 

Vodolija

Bivša osoba koja će vam se obratiti 30. aprila možda neće nužno biti romantična bivša, već više na liniji bivšeg ludog prijatelja, što im daje ideju da zato što je to platonski, treba da bude u redu. I, naravno, toliko je daleko od ‘u redu’ da ćete i drhtati i smejati se ideji da prihvatite ovu osobu nazad u svoj život.

Ovo je neko koga ste shvatili kao čistu nevolju. Možda jesu veoma zabavni i jedni od najvećih prijatelja koje ćete ikada poznavati, ali imaju tendenciju da se polako ali sigurno pretvore u kontrol frika, a vaše iskustvo vam je pokazalo da kada god se okrenu, okreću se na vas i napadaju. Iz iskustva ste naučili da je ovo zaista zabrinjavajuća osoba koja nije zadovoljna dok joj ne budete potčinjeni, a uprkos svom platonskom zavođenju, ova osoba je neko koga treba izbegavati po svaku cenu. Neka prijateljstva jednostavno nisu zamišljena da traju, a vi ste to saznali iz prve ruke.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike