Nova kolekcija Viktorije Bekam inspirisana garderobom njenog supruga

30.09.2021

18:20

0

Kraljica stila je ponovo oduševila i najveće modne znalce

Nova kolekcija Viktorije Bekam inspirisana garderobom njenog supruga
Copyright Viktorija Bekam Profimedia

Viktoriju Bekam nikada nećemo videti u kroksicama, a i dok su mnogi radili od kuće u pidžamama, ona je nosila "skinny jeans". 

Dizajnerka se držala svoje ideje i naporno radila, a rezultat je nova "ready-to-wear" kolekcija za koju je inspiraciju pronašla u odeći svog supruga Dejvida Bekama.

Victorija Bekam je predstavila reviju na londonskoj Nedelji mode i odmah je postalo jasno da je modna dizajnerka inspiraciju za komade nove kolekcije pronašla u stilu svog dugogodišnjeg supruga Dejvida Bekama, koji se na reviji pojavio u plavoj košulji baš poput onih koje su predstavljene u kolekciji.

 

Na kraju krajeva, kao što je spomenula:

- Dejvid se uvek lepo oblači. Uvek se trudi. Kad smo na odmoru u Evropi, on ima veoma sofisticiran izgled, i ja želim da nosim te komade. To je zajednički kofer - otkrila je Viktorija Bekam uoči predstavljanja kolekcije proleće/leto 2022.

 

Široke, ali savršeno skrojene pantalone, raskopčane košulje i blejzeri odaju utisak samopouzdanja i opuštenosti.

U kolekciji se mogu pronaći i parke, teksas i metalik komadi, suknje u toplim nijansama žute i narandžaste i haljine koje prate siluetu – odličan spoj karakteristika tipičnih za mušku i žensku garderobu. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike