Bivši se još nije oglasio: Žena na samrti imala bizaran zahtev, suprug ne zna da li da joj udovolji

13.02.2023

12:17

0

Autor: K. O.

Cela zajednica je osudila, a da li ćete i vi kad čujete priču

Bivši se još nije oglasio: Žena na samrti imala bizaran zahtev, suprug ne zna da li da joj udovolji
Copyright Profimedia

Situacija je teška i nezahvalna, a priča je dospela u javnost kada se jedan muškarac požalio na Reditu. Onda su usledile burne reakcije i osude. 

On je napisao kako njegova supruga boluje od terminalne bolesti i da joj nije ostalo još mnogo života, a izrazila je želju da vodi ljubav sa bivšim dečkom pre nego što umre. Njegova prva reakcija je bila veliko razočarenje zbog njene poslednje želje, a onda je bio tužan jer joj to ne dopušta.

U braku su već deset godina, a posle teške dijagnoze, rečeno joj je da ima još svega devet meseci života, od kojih će četiri provesti u invalidskim kolicima. I kao da sve to nije bilo dovoljno teško, supruga mu je priznala da je najbolji intimni odnos imala sa bivšim dečkom i da bi volela to da ponovi još jednom dok je živa.

On ne zna šta da radi. Iako je u početku bio razočaran i ljut, a sa druge strane i je i zabrinut jer joj uskraćuje njenu poslednju želju. Dok se on misli, zajednica na Reditu je po njoj osula drvlje i kamenje.

Freepik
 

- Ako je ovo istinita priča, samo spakuj njene stvari i pusti je da ostatak života provede sa njim - napisao je neko, dok su drugi dodavali da je izuzetno sebična i bezobrazna, te da treba hitno da se razvezde od bolesne žene. 

- To što umire ne znači da odjednom može da proživi svoje najluđe fantazije ne obazirući se na to koliko će nekoga povrediti. I ne dobijate odjednom propusnicu da radite šta god želite bez posledica - jedan je od stavova.

Među komentatorima bilo je i nevernih Toma koji su sumnjali da je priča izmišljena. A šta biste vi uradili da se nađete na njegovom mestu?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike