Niste u braku? Udate žene imaju nešto da vam poruče i neće vam se dopasti

27.12.2022

11:56

0

Autor: Z.A.S.

Koliko god bio divan, brak, ipak, menja neke stvari

Niste u braku? Udate žene imaju nešto da vam poruče i neće vam se dopasti
Venčanje - Copyright Unsplash

Venčanje je jedan od najdivnijih trenutaka u životu svakog para, a mnoge žene o tom trenutku sanjaju još od ranog detinjstva.

To je poseban dan u kojem se dvoje ljudi zavetuje na večnu ljubav, pažnju, brigu i negu. Ali, da li je zaista sve tako bajkovito kao što deluje?

Sedam žena je na jednom portalu, devojkama koje još uvek nisu ušle u bračni život, imalo ponešto da poruči. Neke stvari vam se sigurno neće dopasti.

Profimedia
 

Uvek će biti šaputanja 

Nije reč o slatkom šaputanju na uvo već o onima koji se neretko odvijaju samo iza ženinih leđa. Pašenog i svastika, svekar i svekrva, baka... Neko će uvek imati nešto da prigovori ili osudi, a to će raditi iza vaših leđa. I niste jedine zato se pripremite na to, poručuje Agarval (34). 

Porodična pravila 

Neka porodična pravila, tradicije i ponašanja porodice vašeg supruga mogu da vam otvore vrata u neki sasvim drugi svet u koji ćete s oduševljenjem zakoračiti, ali može i da vam uništi život. Upravo ovo drugo se dogodilo i 37- godišnjoj Ahani koja je, tvrdi, bila uz muževljevu ujnu u njenim najtežim trenucima, a kada je kriza prošla, ujna joj je okrenula leđa. 

Freepik
 

Muž vam neće uvek držati stranu 

Pripremite se na to da, iako ste izgovorili i potpisali da ćete biti podrška jedno drugom u dobru i u zlu, to možda baš i neće biti biti. Verovatno će biti situacija kada će vaš izabranik podržati članove svoje porodice, na vašu štetu. 

- Ljutilo me uvek kada je moj suprug ćutke gledao u pod dok sam se ja borila s članovima njegove porodice kada su nastali određeni problemi. To je isti čovek koji mi se jadao o problemima unutar svoje porodice dok smo bili u vezi - poručila je 29 - godišnja Bavna. 

Profimedia
 

Tražićete vreme za sebe 

Možda će vam zvučati neuverljivo, ali tražićete vreme samo za sebe. Biće trenutaka kada ćete želeti da legnete sami u krevet, da provedete tihu noć pred TV-om uz neku romantičnu komediju, a ne fudbalsku utakmicu, poručuje 28 - godišnja Snigda Basin. 

Vaše finansije više nisu samo vaše

Spajanje u porodičnu zajednicu sa sobom nosi i zajednički budžet, poručuje Džejn (33). Neki članovi njegove porodice žele da znaju koliko svi zarađuju, pa biste mogli da se nađete u situaciji da svima "morate" da izložite koliko donosite u kućni budžet. 

Profimedia
 

Želite privatnost 

Romantično je deliti sa svojim partnerom baš svaku sitnicu, ali verujte, želećete da imate svoje male tajne i da neke stvari držite u privatnosti. Navike vas mogu izludeti On ne jede ribu, vi ne jedete grašak. On ne voli da jede po restoranima, a vi vapite barem za vikend večerom u jednom od njih. To može da bude problem u vezi ako ne nađete kompromis.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike