Mlađi muškarci u krevetu obožavaju da se snimaju, a oni stariji od 40 otkidaju na ove dve stvari

14.06.2022

19:59

0

Možda će vas ovo iznenaditi, ali muškarci srednih godina u krevetu žele romantiku

Mlađi muškarci u krevetu obožavaju da se snimaju, a oni stariji od 40 otkidaju na ove dve stvari
Seks - Copyright Profimedia

Muškarci žele seks i to nije ništa čudno. Ali, kakav seks žele? Nežan, brz, grub, spor? Sigurno se želje razlikuju u odnosu na pojedince, a prema anketi jedne internet stranice, želje muškaraca koji su stariji od 40 godina, znatno se razlikuju od želja muškaraca koji su mlađi.

Dakle, postavlja se pitanje, šta je to što muškarci srednjih godina žele?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Možda vam je teško da poverujete, ali muškarci stariji od 40 godina u krevetu žele romantiku. Na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa, nalaze se ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks.

Sledeći na listi je "normalan seks", šta god oni podrazumevali pod tim, a zatim i seks sa ženama u donjem vešu i visokim potpeticama, kao i SM igrice i seks utroje.

Kada su u pitanju fotografisanje i snimanje za vreme seksa, anketa je pokazala da im to uopšte ne pada na pamet.

Profimedia
 

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Na eksperimentisanje su, ako je suditi po anketi, spremni muškarci koji se nalaze u dvadesetima i delimično u 30-ima. Za razliku od onih malo zrelijih, njima je ideja o seksi fotkama i videima izuzetno privlačna. U top pet želja u krevetu nalazi im se i seks sa više osoba, ali bez snimanja.

Muškarci su, kako istraživanja pokazuju, seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine, ali ono što je tada problematično jeste to što su više skoncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu.

Pexels
 

Kvalitet u seksu se najviše menja u srednjim četrdesetim goinama života, a iako i muškarci i žene, stariji od 45 godina, ređe imaju seks, on je tada, ipak, značajno kvalitetniji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike