Žena je na presmešan način pokazala da je nemoguće da muškarcima kondom može biti mali i uradila ovo (VIDEO)

13.05.2022

17:55

0

Lekcija svim muškarcima koji se žale da ih kondom steže

Žena je na presmešan način pokazala da je nemoguće da muškarcima kondom može biti mali i uradila ovo (VIDEO)
Pixabay

Prodavačica u radnji seks opreme i postidela je sve muškarce koji izbegavaju kondome tokom seksa tako što je jedan navukla na svoju nogu i dokazala da muškarci nemaju toliki ponos koliku ona ima nogu.

Tako je dokazala da nijedan muškarac nije „prevelik” da bi nosio kondom.

Video njenog nekonvencionalnog tutorijala ima 15 miliona pregleda na TikToku.

Naime, ironično je to da je studija 2017. pokazala da mnogi muškarci izbegavaju kondome jer misle da im je penis premali, a ne prevelik za kondom. Drugi izgovori za seks bez kondoma, pokazuju ankete, kreću se od tvrdnje da im smanjuje osećaj tokom seksa, te da im jednostavno nije isti užitak.

Printscreen: theel_inloser
 

Ova neobična demonstracija izazvala je mnoge komentare, a jedan od njih glasio je: „Bilo je veoma teško ne nasmejati se muškarcima u facu koji su ovo koristili kao izgovor dok sam radila u prodavnici za odrasle.”

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all ♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease

Drugi komentator je tvrdio da mnogi muškarci „jednostavno ne žele da ga nose pa lažu“ o svojoj veličini.

Jedan trgovac kaže da mu je izgovor „penis mi je prevelik“ naročito smešan jer je prosečan penis između 12 i 13 centimetara – više od dva centimetra kraći od prosečne početne veličine kondoma od 15-17 centimetara, dok velike veličine idu od 19 do 20+ centimetara.
Unsplash
 

Promovisanje zaštićenog seksualnog odnosa je od vitalnog značaja jer mladi ljudi sve više zanemaruju da koriste prezervative tokom seksa. Istraživanje CDC-a iz 2015. pokazalo je da je upotreba kondoma među seksualno aktivnim srednjoškolcima opala sa 63 odsto u 2003. na 57 odsto u 2015. Studija koja je iste godine sprovela „Skin kondome” pokazala je da 48 odsto milenijalaca ne koristi kondome nikada ili ih koristi retko.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam