Razotkrivene četiri najčešće ženske laži tokom seksa: Jedna je posebno opasna

28.04.2022

20:30

0

Laž nije uvek nužno loša, ali ova će samo smanjiti šansu za kvalitetan seks

Razotkrivene četiri najčešće ženske laži tokom seksa: Jedna je posebno opasna
Seks - Copyright Profimedia

Iako će vas ovo, možda, iznenaditi, zapravo nije neuobičajeno da žene, tokom seksa, lažu. U manjoj ili većoj meri, ali lažu.

I verujemo da se već uveliko pitate oko čega to žene lažu, pogotovo u tako intimnim trenucima? Odgovori vas možda hoće, a možda i neće baš toliko iznenaditi.

U zavisnosti od partnera, njegovih i njenih očekivanja, logično, najčešće lažu u vezi sa samom izvedbom u krevetu.

Uzmite u obzir sve što vam padne na pamet, a ovih nekoliko laži su najčešće.

Ogroman si
Prosečnom muškarcu je relativno jednostavno da proveri da li je dužina njegovog polnog organa zaista nešto posebno, ili je potpuno prosečna, ali većina njih taj kompliment prihvati i ne postavlja dodatna pitanja. Pitate se zbog čega žene ovo rade? Odgovor je jednostavan - da bi se njihov muškarac osećao posebno i da bi se posebno potrudio oko njihovog orgazma.

Profimedia
 

Ovo je bilo super

I da, žene imaju običaj da ovo kažu, čak i kada je seks bio samo okej. Zašto? Zato što su svesne da je, čak iako podržavaju otvoreno prigovaranje i iskrenost, kada je u pitanju kvalitet seksa, ponekad bolje dati lažni podsticaj nego odmah krenuti sa kritikama. Ovo se posebno odnosi na situacije u kojima se muškarac zaista trudi.
Profimedia
 

Nikada to nisam radila
Da bi ispali veći stručnjaci u krevetu nego što to stvarno jesu, muškarci često lažu, dok žene odaberu suprotan pristup. Ukoliko novi dečko predloži da u krevetu radi nešto neuobičajeno, a da su one to već radile, zašto jednostavno ne bi prećutale tu informaciju? Ukoliko misle da su im otkrili nešto novo u seksu, muškarci će se bolje osećati, iako bi bilo bolje da jednostavno naznačite da zadržavate svoju intimu za sebe. Ipak, uopšte niste dužne da ga obaveštavate šta ste sve probale, ili šta niste.

Profimedia
 

Svršila sam
Nažalost, žene ovu laž, i dalje, smatraju jednostavnijim pristupom. Neke, zato što nepostizanje orgazma smatraju sramotom, druge smatraju da će se muškarac naljutiti, dok je nekima jednostavno lakše da glume da je sve okej. Iako dobronamerne laži nisu nužno i loše, ovom konkretnom, žene samo smanjuju šansu za kvalitetan seks.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike