Oven Vilson odbio 12 miliona dolara za ulogu u filmu o poznatom ubici: "Mora da se šalite" (FOTO)

26.04.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Reditelj tvrdi da je glumac bio savršen za jednu ulogu

Oven Vilson odbio 12 miliona dolara za ulogu u filmu o poznatom ubici: "Mora da se šalite" (FOTO)
Oven Vilson - Copyright Profimedia

Oven Vilson je odbio ponudu od 12 miliona dolara da igra u filmu koji prikazuje O Džej Simpsona kao nevinog. Ostvarenje koje nosi naziv "The Juice" i koje je opisano kao "satirični triler", režiraće britanski reditelj Džošua Njuton.

U razgovoru za The Hollywood Reporter, on je rekao da je Vilsonu ponudio ulogu Daglasa Mekena, advokata koji se bavio mnogim teorijama zavere oko suđenja za ubistvo Simpsonu 1995. godine.

Profimedia AP/Brynn Anderson
 

- Oven Vilson je bio savršen za tu ulogu. Imao sam sastanak sa njim. Svima se dopao scenario. Njegov agent je želeo da on to uradi. Ponudili smo mu 12 miliona dolara. Ali na kraju sastanka, on je ustao i rekao: "Ako mislite da ću igrati glavnu ulogu u filmu o tome kako O Džej to nije uradio, mora da se šalite", otkrio je Njuton.

Pronađen novi glumac

Reditelj ističe da se nada da će film završiti do 3. oktobra, kada će biti obeležena 29. godišnjica presude Simpsonu da nije kriv. Rekao je i da je već pronašao novog glumca, ali nije otkrio o kome je reč, prenosi Independent.

Profimedia
 

Podsetimo, O Džej Simpson je 1994. godine uhapšen, osumnjičen, a kasnije i osuđen za dvostruko ubistvo svoje bivše supruge Nikol i njenog prijatelja Rona Goldmana. Navodno su njegova deca Džastin i Sidni spavali kada je ušao u kuću i oboje ih izbo nasmrt. Iako je kasnije oslobođen optužbi, ostalo je uverenje da je izvršio pomenuto dvostruko ubistvo. Preminuo je 10. aprila ove godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike