Ukoliko muškarac poseduje ovu osobinu, idealan je kandidat za brak: Naučnici konačno došli do odgovora na pitanje šta žene žele

03.02.2022

18:14

0

Idealan muškarac mora da bude više orijentisan na porodicu, a manje na karijeru

Ukoliko muškarac poseduje ovu osobinu, idealan je kandidat za brak: Naučnici konačno došli do odgovora na pitanje šta žene žele
Veridba - Copyright Profimedia

Privlačnost između muškaraca i žena postoji od pamtiveka.

Međutim, da li ste se ikada zapitali šta utiče na to da privuku jedni druge?

Određene stvari utiču na čisto fizičku privlačnost, ali, kada je u pitanju razmišljanje na duže staze, odnosno na brak, neki faktori su manje, a neki više bitni.

Kako bi došli do odgovora na pitanje koje osobine muškarac mora da poseduje, da bi ga devojka procenila kao ozbiljnog kandidata za brak, belgijski stručnjaci su sproveli istraživanje.

Anketu su radile studentkinje, koje su odgovarale na pitanje šta žele u životu i kakva očekivanja mora da ispuni njihov budući partner.

Naučnici su došli do saznanja da idealan muškarac za brak mora da bude više orijentisan na porodicu, a manje na karijeru, jer im je to pokazatelj da bi bio dobar suprug i otac.

Profimedia
 

One su još priznale da im je prijatna scena u kojoj momak pomaže staroj ženi da pređe ulicu ili joj nosi torbu, ali i da vole kada muškarac njima otvori vrata, ponese neku tešku stvar i time stavi do znanja da će se brinuti o svojoj ženi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Avaz

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike