Napravljen foto-robot: Idealna žena po ukusu muškaraca i žena - nije ista osoba

04.01.2021

08:17 >> 11:06

0

Ideal lepote razlikuje se po polovima

Napravljen foto-robot: Idealna žena po ukusu muškaraca i žena - nije ista osoba
Copyright Profimedia

Ovih dana društvenim mrežama kruži fotografija jednog čoveka iz plemena sa ogromnim stomakom, uz objašnjenje da je kod njih ideal lepote što veći stomak. Često čujemo da o ukusima ne treba raspravljati, a sada je jedno istraživanje napravilo idealno žensko telo – po ukusu žena i po ukusu muškaraca.

U slučaju da vam treba još uznemirujućih nerealnih očekivanja kada je ljudsko telo u pitanju, onda će vas zanimati šta su otkrili “Pinterestovi” stručnjaci koji rade za prodavnicu ženskog veša “Bluebella”. Oni su anketirali 500 muškaraca i 500 žena da naprave “kompilaciju” fotografija kada je u pitanju savršeno telo.

Pročitajte još

Naime, ako pitate dame, savršeno žensko telo treba da ima kosu Kejt Midlton, lice manekenke Kare Delevinj, grudi glumice Dženifer Aniston, struk Gvinet Paltrou, kukove Eme Votson i noge manekenke El Mekfirson.

Ako pitate gospodu, idealna žena treba da ima kosu kao Skarlet Johanson, lice Megan Foks, grudi Kim Kardašijan, struk Mišel Kigan, kukove Keli Bruk i noge Rouz Hanington Vajtli.

Printscreen

Zanimljivo je da ni u jednoj ni u drugoj grupi nema manekenke Bele Hadid, koja je svojevremeno proglašena za najlepšu ženu na planetu, jer se uklapa u takozvani zlatni presek, odnosno ima skoro pa idealne crte lica.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike