Genijalna caka za mirišljavo kupatilo, a uz to vam i štedi novac!

23.05.2021

11:20 >> 16:13

0

Otvorila si mi oči! Više nikada neću kupovati osveživač za WC šolju koji se potroši za pet dana, samo je jedan od komentara

Genijalna caka za mirišljavo kupatilo, a uz to vam i štedi novac!
Copyright Pixabay

Društvene mreže postale su riznica sjajnih i korisnih saveta za domaćinstvo. Tamo možete pronaći bukvalno šta god vam padne na pamet, a postoji i veliki broj grupa čiji članovi neprestano obavljuju genijalne trikove koji im olakšavaju kućne poslove. Tako je jedna sjajna ideja ugledala svetlost dana zahvaljujući Facebook grupi “Moms Who Clean”.

Ideja je oduševila njene brojne pratioce, a uz trik koji je podelila jedna domaćica iz Australije više nećete morati da brinete o neprijatnim mirisima u kupatilu.

Umesto da kupujete osveživač za WC šolju, potrebno vam je samo sredstvo koje već imate u kući, samo što ga koristite u druge svrhe.

Printscreen

Mama po imenu Joma je pomešala omekšivač za veš sa vodom u razmeri pola-pola, sipala u plastičnu flašu i čvrsto zatvorila zatvarač.

Zatim je probušila niz rupa na vrhu poklopca i stavila ga u vodokotlić. Svaki put kada povučete vodu, zapravo ćete isprati WC šolju ovim sredstvom, a celo kupatilo će divno mirisati.

Njen savet naišao je na brojne pozitivne komentara, a Joma je dodala da se ovim trikom služi poslednjih 15 godina, te da je zahvaljujući njemu uštedela brdo para. A kupatilo joj nikad nije tako mirisalo od klasičnih osveživača, kao od ovog sredstva.

-Bravo, otvorila si mi oči, hvala ti na tome. Više nikada neću kupovati osveživače za WC šolju koji se istroše za pet dana – napisala je jedna korisnica ove mreže.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike