Da se naježiš: Okretanje na petoparcu - da li biste smeli ovde da napravite „polukružno“? (VIDEO)

28.01.2022

16:18

0

Ljudi u neverici gledaju zastrašujući snimak polukružnog okretanja

Da se naježiš: Okretanje na petoparcu - da li biste smeli ovde da napravite „polukružno“? (VIDEO)
DrivingSkill1 - Copyright Printscreen/YouTube, DrivingSkill

Video koji je postao masovno viralan na mreži prikazuje vozača kako savršeno skreće na uskom planinskom putu. Na snimku se vidi kako se plavi automobil polako okreće na putu - a gledaoci su bili zapanjeni kada su primetili ivicu litice pored njega.

U određenim tačkama na snimku, automobil je izgledao kao da će preći preko ivice, ali je vozač uspeo da savršeno izvede polukružno skretanje i odvezao se nepovređen.

Snimak se pre par dana ponovo pojavio na društvenim mrežama i od tada eksplodirao. Na Tviteru, snimak je dobio preko dva miliona pregleda. Takođe je prešao milion pregleda na Instagramu. Korisnici društvenih mreža nisu mogli da prestanu da komentarišu umeće vozača, a mnogi su mu aplaudirali zbog njegove hrabrosti da vozi unazad blizu ivice litice.

Snimak je neprestano deljen na Instagramu i Tviteru. Iako je postao hrana za kreatore mema, nekoliko novinskih kuća ga je takođe podiglo i pohvalilo vozača zbog što je izveo opasno skretanje na ivici jaruge - ali kada su začeprkali malo dublje, otkrivena je nešto drugačija priča.

Video je prvi put podelio u decembru prošle godine Jutjub kanal pod nazivom "DrivingSkill". Evidentno je da auto nije vozio amater, već stručnjak koji je demonstrirao kako se pravi polukružno okretanje na veoma uskom putu.

Štaviše, kada se pogleda iz drugog ugla, jasno je da vozač nikada nije bio na ivici litice. Ispod njega je bio još jedan put koji je ugao kamere pažljivo skrivao.

Zavese možda jesu pale, ali umeće mu se ne može osporiti i bar znamo da ipak ne dovodi svoj život u opasnost.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike