Užasne vesti iz komšiluka! Vaterpolista preminuo tokom utakmice, imao je samo 23 godine

26.03.2022

18:32

0

Autor: 24sedam

Igrao je za Dinamo iz Bukurešta

Užasne vesti iz komšiluka! Vaterpolista preminuo tokom utakmice, imao je samo 23 godine
20220126npBall1 - Copyright MN Press

Tužna, pretužna vest dolazi iz Rumunije. Vaterpolista bukureštanskog Dinama Andrei Dragiči (23) preminuo je na utakmici protiv gradskog rivala, ekipe Rapida.

Kako navode mediji iz komšiluka, pozlilo mu je tokom druge četvrtine. U tim trenucima nije mogao da se vrati u odbranu, već je ostao kod gola Rapida. Golman domaćih i ostali igrači pomogli su mu da dopliva do ivice bazena. Svi, pa i medicinsko osoblje su pokušali da mu pomognu, ali ni reanimacija nije uspela.

Dragiči je rođen 24. decembra 1998. godine u Oradei, a povodom tragedije se oglasio i klub.

- Dinamo je tužan zbog užasne vesti. Nešto pre podneva, tokom utakmice Superlige između Rapida i Dinama, Andrei se požalio na zdravstvene probleme. Jedva je stigao do ivice bazena, gde su ga okružili igrači obe ekipe.

Medicinsko osoblje na licu mesta i oni koji su naknadno stigli dugo su pokušavali da ga reanimiraju, ali je posle otprilike sat vremena konstatovana smrt. Andrei se bavio sportom više od 15 godina i nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Dinamo upućuje iskreno saučešće porodici koja će imati svu moguću podršku - navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike