Jovanović: Desilo se ono čega sam se pribojavao

28.03.2021

12:59 >> 13:09

0

Autor: M. R.

Trener Mege posle poraza od Partizana

Jovanović: Desilo se ono čega sam se pribojavao
Copyright MN Press

Veoma izjednačen duel odigrali su košarkaši Mege i Partizana danas u matine terminu. Crno-beli su u poslednjem minutu obezbedili pobedu, koja je na kraju čak bila dvocifrena – 98:88. Izabranici Vladimira Jovanovića su se borili do samog kraja, ali nisu uspeli da izbegnu deveti poraz ove sezone, drugi od Partizana.

Pročitajte još

Rekao bih pre svega da je bila veoma dobra utakmica, sa obe strane veoma interesantna za gledanje. Ne bih rekao da je krajnji rezultat odraz igre u toku cele utakmice, mislim da je razlika prevelika. Ostvarilo se ono čega sam se pribojavao u pripremi meča – rekao je trener Mege Vladimir Jovanović. – U delovima susreta kada smo uspeli da iskontrolišemo njihov skok u napadu i kontranapad, a u isto vreme smo imali kontrolu našeg napada i nismo imali izgubljene lopte – tad smo imali veoma dobru utakmicu. U drugim delovima – kada su oni skokom dolazili do drugih šuteva, neretko su u prvoj i četvrtoj četvrtini završavali napade uspešnim šutevima za tri poena, mi smo izgubili ritam. Nismo uspeli da uspostavimo odbranu, igrači koji nose glavne uloge su ušli previše brzo u problem sa ličnim greškama, takav je bio kriterijum. Pet igrača u jednom trenutku su imala tri lične greške, to je mnogo u odnosu na ovu rotaciju. Čestitam mojoj ekipi na dobroj utakmici.

Mega posle 23. kola zauzima petu poziciju sa skorom 14-9, a Partizan je sedmi sa učinkom 9-13. Do kraja ligaškog dela ABA lige ekipa Vladimira Jovanovića će se sastati sa podgoričkom Budućnosti, FMP i Cedevita Olimpijom. Crno-bele čekaju dueli sa Krkom, FMP i Splitom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike