Divac posetio “piramide Sunca”: Pričao sam sa Novakom o ovome, preneću mu svoje doživljaje

13.11.2020

22:01 >> 22:09

0

Autor: N. St.

I legendarni košarkaš bio u Visokom

Divac posetio “piramide Sunca”: Pričao sam sa Novakom o ovome, preneću mu svoje doživljaje
Copyright Screenshot/YouTube/Neven Krajišnik

“Piramide Sunca” privlače veliku pažnju. Kako turista, tako i poznatih sportista. Posle Novaka Đokovića koji je par puta bio u Visokom, to je učinio i legendarni košarkaš.

Pročitajte još: Bosonogi Nole ispred „piramide Sunca“: Meštani mu poklonili jabuku

Vlade Divac je sa suprugom Anom posetio ovo mesto. Dočekao ga je dr Semir Osmanagić.

– Supruga je bila ovde pre nekoliko godina i pričala mi je o ovom veličanstvenom otkriću. Imao sam želju da dođem i da se uverim u ono što sam u glavi već imao, a to je da je ovo nešto veliko za čovečanstvo i da svi treba da budemo deo projekta, da pomognemo da se usavrši. Prvi put sam ovde, ali sam putem interneta pratio dešavanja i drago mi je što sam i lično mogao da doživim sve. Nadam se da će ljuti iz celog svega posetiti ovo mesto koje je deo naše kulture, podneblja i ponosan sam na dr Osmanavića na svemu što je otkrio – rekao je Divac.

Odmah je prihvatio da postane ambasador tog projekta.

– Bez ikakvih očekivanja ću postati ambasador, ovo je važno mesto za našu celu civilizaciju. Pričao sam i sa Novakom, rekao mi je svoje doživljaje, a ja ću njemu preneti svoje. Ovo je zaista prelepo, ne samo za sportiste, već i za sve ljude. Definitivno ću doći ovde ponovo. Iako živim u Americi, često sam na našim prostorima, tako da mi nije daleko da dođem – poručio je Divac.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike