Neće golovi kad igraju Inter i Šahtjor: Treća utakmica zaredom bez pogotka

28.09.2021

19:05

0

Autor: M. N.

Začarane mreže kad igraju ove dve ekipe

Neće golovi kad igraju Inter i Šahtjor: Treća utakmica zaredom bez pogotka
Copyright Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Odigrana su prva dva meča drugog kola Lige šampiona. Očekivano, Ajaks je pobedio Bešiktaš sa 2:0, dok su Šahtjor i Inter odigrali meč bez pobednika - 0:0.

Duel u Amsteradmu je odlučen već posle prvih 45 minuta, kada su domaćini postigli oba gola i tako stigli do šest bodova u prva dva kola Lige šampiona.

Pogotda za Ajaks prvo je postigao Bergus u 17. minutu, posle odlične asistenacije Dušana Tadića, da bi konačan rezultat postavio Haler u 43. minutu.

U nastavku, klub iz Amsterdama je rutinski priveo meč kraju, igrali su koliko im je bilo dovoljno da ostvare još jedan trijumf u ovom takmičenju.

Što se tiče utakmice u Ukrajini, Šahtjor i Inter ponovo su igrali bez golova. Treba istaći da je ovo treći njihov duel zaredom koji je završen bez pobednika.

Očigledno da su mreže na ovim utakmicama začarane, a to se najbolje moglo videti posle večerašnjeg okršaja.

Činjenica je da je Inter bio bolji tim tokom čitavog meča i imao zrelije šanse - šutevi u stativu i prečku, ali, jednostavno, lopta nije htela u gol.

Oba tima su loše počela u Ligi šampiona - Inter je u prvom kolu poražen od Reala, dok je Šahtjor izgubio od Šerifa, tako da će ove dve ekipe biti na velikim mukama da se plasiraju u narednu rundu ovog takmičenja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike