Fudbalska magija na „Meaci“, više teško da možemo da tražimo! Četiri gola, preokreti, maestralni VAR, za Inter i Atalantu – bravo!

25.09.2021

18:21

0

Autor: A. Š.

Na kraju, možda i najpravednije, podela bodova

Fudbalska magija na „Meaci“, više teško da možemo da tražimo! Četiri gola, preokreti, maestralni VAR, za Inter i Atalantu – bravo!
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Utakmicu za fudbalske sladokusce odigrali su Inter i Atalanta u 6. kolu Serije A. Ako niste navijač nekog od ova dva kluba, a gledali ste meč, sigurno ste uživali u svemu što fudbal čini najvažnijom sporednom stvari na svetu. Na kraju, možda i najpravednije, podela bodova – 2:2.

Svega je bilo na „Đuzepe Meaci“, a najviše dobrog fudbala. Golovi, šanse, preokreti, izvanredne odluke iz VAR sobe u najdramatičnijem periodu duela… Za sve prisutne na kultnom milanskom stadionu veoma stresno, za ostale čista poslastica…

Inter je poveo posle samo pet minuta igre golom Lautara Maritineza, ali su gosti za samo osam minuta uspeli da naprave preokret, preko Malinovskog (30’) i Toloija (38’).

Krenuli su „neroazuri“ u nastavku meča u potpuni juriš po preokret, ali su umesto toga bili miljenici sreće, kada je Malinovski sredinom drugog poluvremena iz slobodnog udarca pogodio stativu.

Potpuno ofanziva Interu se isplatila u 71. minutu, kada je Edin Džeko jedan odbitak sproveo u mrežu za 2:2, da bi u 86. minutu VAR soba donela prvu ispravnu odluku, dodelivši penal za domaćina, koji u gol nije pretvorio Dimarko (prečka).

Posle šokantno propuštene prilike da dođu do tri boda, Inter je stao, a gosti krenuli u kontraofanzivu koja ima je donela gol na ulasku u 90. minut. I dok su tribine „Meace“ bile u šoku, a fudbaleri Atalante završili sa slavljem čula se pištaljka Fabricija Mareske, koji je posle asistencije VAR umesto na centar, pokazao na korner, pošto je lopta, pre nego što je došla do strelca Pikolija, završila iza gol aut linije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike