Samo u Americi: Gledate Netflix serije, jedete besplatno picu i zaradite 500 dolara!

16.01.2021

13:30 >> 23:10

0

Američka kompanija traži nekoga ko će rangirati Netfliksove serije i picu iz dostave

Samo u Americi: Gledate Netflix serije, jedete besplatno picu i zaradite 500 dolara!
Copyright Pixabay

Američka kompanija za pregled kasina „Bonus Fajnder“ napravila je takmičenje kako bi pronašla “profesionalnog Bing Vočera”. Ova kompanije je poznata jer je pre ovoga organizovala takmičenje kako bi testirala pljeskavice, sladoled, slatkiše i pite od bundeve.

Sada su u potrazi za kandidatom koji bi ih informisao o najboljim Netflix serijama i najboljoj pici iz dostave, stoji u njihovom oglasu.

Pobedniku sledi nagrada od 500 dolara a zadatak kandidata će biti da ocene tri serije na kanalu Netflix, dok usput konzumira i ocenjuje pice iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netfliksu i budžet za picu i grickalice.

Pixabay

Prema detaljima konkursa, kandidat može odabrati tri serije, među kojima su i “Queen’s Gambit”, “Bridgerton”, “Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer”, “Cobra Kai”…

“Profesionalni Binge Watcher” moraće, između ostalog, da rangira zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije. I pice će rangirati po više kriterijuma, od izgleda i ukusa, do vrednosti u odnosu na potrošeni novac.

Kandidati se mogu prijavljivati do 12.februara a pobednik konkursa će biti objavljen 17.februara.

Da kojim slučajem to organizuju u Srbiji, ovde bi našli mnogo dobro informisanih kandidata – i o Netflix serijama koje smo gledali tokom cele prošle godine i o picama iz dostave. Uostalom, mi to radimo i bez para.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike