Brat Zdravka Čolića je četiri godine mlađi od njega i ima svoj biznis! Pogledajte koliko liče

01.05.2024

14:54

0

Pevačev brat se zove Dragan i drži ćevabdžinice, dok se Čola okrenuo muzici

Brat Zdravka Čolića je četiri godine mlađi od njega i ima svoj biznis! Pogledajte koliko liče
Copyright Zdravko Čolić ATAImages

Zdravko Čolić, pevač raskošnog glasa i velika muzička zvezda na našim prostorima, ne voli svoj privatan život da izlaže javnosti, i karijeru isključivo gradi na svojim pesmama. Ipak, neminovno je da i pojedini članovi njegove porodice budu u javnosti, s obzirom na pevačevu popularost, a ono što malo ko zna jeste da Čolić ima rođenog brata Dragana.

IM Live Production
Zdravko Čolić

Zdravkov brat je četiri godine mlađi od njega, a decenijama unazad uspešno vodi jednu ćevabdžinicu u Beogradu. Braća se retko pojavljuju zajedno u javnosti, a na društvenoj mreži Fejsbuk, Dragan je objavio jednu njihovu zajedničku fotografiju. Iako fotografija nije baš najjasnije može se zaključiti koliko su njih dvojica srećni kada su zajedno.

Čolić je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji. Ono što je takođe primetno jeste da njih dvojica i te kako liče. Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

Facebook/Dragan Colic
Dragan i Zdravko Čolić

- Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici – rekao je ranije Zdravko Čolić za “Story”.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike