Zdravko Čolić stan u Sarajevu poklonio prijatelju! Komšije otkrile detalje: Cela zgrada nam je bila u grafitima!

26.01.2024

20:09

0

Žene iz pevačevog rodnog grada su ludele za njim

Zdravko Čolić stan u Sarajevu poklonio prijatelju! Komšije otkrile detalje: Cela zgrada nam je bila u grafitima!
Zdravko Čolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Život Zdravka Čolića pun je dogodovština, a čini se da se najviše priča prepliće oko njegovog rodnog Sarajeva.

Pevač je stanovao u naselju Grbavica, a bivši susedi kroz osmeh su opisali šta se sve dešavalo u njihovoj zgradi davnih dana.

- Eh, kad bi svi bili ko naš Čola, gde bi nam kraj bio? Uvek ga se sećamo po lepom. Žao nam je što ponekad ne svrati, ipak je ovde proveo najlepše godine. Odavde potiče i pola života je ovde proveo. Devojke su ludele za njim, dolazile su ovde i lupale mu na vrata da im otvori i da ih pusti u stan - ispričala je komšinica, i dodala još neke detalje o Čoliću.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zdravko Čolić

 

- Cela zgrada nam je bila u grafitima, pisale su mu ljubavne poruke i ostavljala poklone. Tri ili četiri puta smo morali da krečimo, ali nema veze. On je i veliki humanitarac i ima veliko srce. Slava ga nikad nije ponela. Kad je završen nesrećni rat, stan u našoj zgradi je odlučio da pokloni svom dobrom prijatelju iz Visokog, koji je postao ratni vojni invalid i koji je ostao bez svoje imovine. Voli Čola Sarajevo - ispričala je Sarajka.

Ona je otkrila da je Zdravko 2013. godine kupio novi stan u sarajevskom naselju Koševo. Komšija iz tog naselja rekao je da Čola do sada nije prodao nekretninu.

- Čolin stan je jedan od najvećih u toj zgradi. Lokacija ne može biti bolja, prekoputa je Park svetlosti i pogled je fantastičan. Video sam ga nekoliko puta, ali retko dolazi ovde, čovek ima puno obaveza. Koliko se sećam, kad je on kupio stan pre 11 godina, kvadrat je bio oko 2.000 evra. Sad je skoro duplo više, tako da bi odlično prošao kad bi ga prodao. Ali mislim da on to neće da uradi. Ovde svi imaju samo lepe reči za njega, čovek je car i ponosni smo što nam je komšija - izjavio je bivši Čolin sused za Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Zdravko Čolić

 

Podsetimo, Zdravko je davne 2007. godine u jednom intervjuu govorio da ima veliku želju da kupi nekretninu u Sarajevu, što je kasnije i ostvario.

- Materijalno mi je želja da kupim stan u Sarajevu i zbog sve češćih dolazaka u svoj grad. Nisam osoba koja štedi novac. Tokom svih ovih godina živeo sam lagodno, ne previše luksuzno i imao normalne stvari. Sada, kada dolazim u svoj grad, moram da idem u hotel. Zato je moja velika želja da imam stan u rodnom gradu i mislim da ću je uskoro ostvariti - izjavio je ranije Čolić.

Podsetimo, pevač godinama živi sa ženom i ćerkama u kući na Košutnjaku. Nedavno je starija ćerka Una pokazala i kako su vilu dekorisali za Novu godinu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike