One nisu želele da kradu slavu svojih muževa: TOP 5 žena pevača koje nikada ne viđamo (FOTO)

21.03.2024

08:30

0

Umesto života na Instagramu izabrale su mirniji stil

One nisu želele da kradu slavu svojih muževa: TOP 5 žena pevača koje nikada ne viđamo (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevači često su omiljeni među ženama, te brojni od njih nisu uspeli da odole iskušenjima, što ih je koštalo bračne sreće. Ipak, postoje i svetli primeri kojima su supruge i deca na prvom mestu, te njihovi brakovi mogu poslužiti za primer.

Izgleda da eksponiranost porodice ne ide na ruku bračnoj zajednici, pa oni koji su uspeli da održe svoje veze masovno su oženjeni suprugama koje medijska pažnja nije zanima, a za neke se može reći i da je zaobilaze u širokom luku.

1. Aleksandra Čolić

Jedna od njih je Aleksandra Čolić, supruga Zdravka Čolića. Iako je udata za najveću muzičku zvezdu u regionu, gotovo da se ne zna kako ona izgleda, a sa suprugom se nikada ne pojavljuje na javnim događajima. Njih dvoje su zajedno preko 20 godina, a u braku su dobili ćerke Unu i Laru.

Printscreen ,,Paparaco lov"
Aleksandra Čolić

- Očarala me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo započeli i vezu – rekao je jednom prilikom legendarni Čola, a njegova supruga je potom stekla titulu profesora geografije.

2. Dženana Bregović

Gotovo identična situacija je i sa suprugom frontmena "Bijelog Dugmeta", Dženanom Bregović. Ovaj par upoznao se još sedamdestih godina, ali su se zvanično venčali 1993. godine. Dženana je Bregi podarila tri ćerke, Emu, Lulu i Unu, sa kojima su godinama živeli u Francuskoj.

Inače, ona se u mladosti bavila manekenstvom, ali je karijeru zapostavila posle udaje.

‒ Ma, kakva lepotica! Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica – izjavila je Dženana.

3. Marijana Islamović

Njegov kolega iz benda, Alen Islamović već 45 godina voli jednu ženu - Marijanu. Ona se sa njim gotovo nikada ne pojavljuje na javnim događajima, ali na društvenim mrežama može da se nađe po neka njihova zajednička slika.

 

 

Ona je bila vrlo mlada kada je upoznala muzičara, a kruna njihove ljubavi su dve ćerke, kojima je dao istao imena kao i Zdravko Čolić, Una i Lara.

- Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati - rekao je Islamović svojevremeno.

4. Branka Bojanić

Nije mnogo drugačija situacija ni sa folkerima, a jedan od onih kome porodica svetinja i u čiju intimu ne voli da se zadire je Miloš Bojanić. Folker iza sebe već ima jedan brak, a preko 20 godina je u braku sa Brankom koja je od njega mlađa 24 godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic)

 

Ona je uspela da pronađe "put do srca" do svih članova njegove porodice, osim do bivše supruge.

- Rekao sam joj da sa mnom ne može da propadne. Cela moja familija ju je prihvatila, moju decu je poštovala, jedino nisam uspeo s bivšom ženom da je spojim, jer ju je Dragica na početku nešto izvređala - govorio je Bojanić.

5. Anđelija Matić

Još jedan pevač koji je život proveo okružen ženama jeste Saša Matić, koji je oko dve decenije u ljubavi sa Anđelijom. Nju povremeno možemo videti na događajima kao njegovu pratnju, ali uprkos tome ona nikada ne daje izjave, a nije aktivna ni na društvenim mrežama.

U braku su dobili dve ćerke, Aleksandru i Taru, koje poput svoje majke vole medijsku pažnju.

Antonnio Ahel/ATA Images
Saša i Anđelija Matić

Zanimljivo je da su se upoznali davne 2002. godine na jednom Sašinom nastupu, a spona je bio zajednički prijatelj.

- Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život - rekao je tada Saša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike