"Čekam da je na'vataju za suđenje!" Goca Tržan besna na Maju Nikolić, izbegava suočavanje na sudu

25.04.2024

08:30

0

Pevačica je zapretila još nekim tužbama

"Čekam da je na'vataju za suđenje!" Goca Tržan besna na Maju Nikolić, izbegava suočavanje na sudu
Goca Tržan, Maja Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan će 23. maja imati koncert u MTS dvorani, a osim o poslovnim planovima, pričala je i  o estradi i nimalo nije bila slatka.

Ona je za 24sedam pričala zašto je tužila koleginicu Maju Nikolić, ali i otkrila da sada situacija ne može da dobije epilog jer njena suparnica "beži od suda". Kako je rekla, njihovo suočavanje pred pravosudnim organima se još nije desilo.

- Još uvek nije prošlo ročište. Međutim, čekam da je na'vataju, jer ne može sudija da je pronađe, da joj pošalje poziv za ročište - istakla je Goca.

I dok je govorila o sudskom procesu koji je na pomolu, nekim tužbama je tek zapretila.

ATAImages/ A.A.
Goca Tržan

 

Influenserke su sledeće

Tokom emisije koju vodi, Goca je jednom prilikom komentarisala tipove ženskih grudi, što su joj pojedine influenserke zamerile.

- Pozdravljam sve influenserke koje na vrlo maliciozan način montiraju, a to je krivično delo. Ne smeš da premontiraš materijal jer je to krivično delo. Oni nisu stavili ceo kontekst u njihovom izlaganju. Da, tubularne grudi su u medicini deformitet i nije to nikakvo ružno komentarisanje. Za svoje grudi mogu da kažem šta ja želim. Influenserke traže način da dođu do pregleda, to je okej, ali sledeći put ću da ih tužim jer ne smeš da preradiš nečiji materijal. Svakom montažom menjaš sadržaj i kontekst te priče na zlonameran način, što je podložno tužbi - izjavila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Raša Novaković, Goca Tržan

 

Njene izjave koje umeju da šokiraju javnost, ponekada oštro komentariše ne samo suprug Raša, već i njen otac, priznaje nam Goca.

- Raša mi svakako ponekad ukaže na takve stvari. Međutim, najveći kritičar je moj tata. Kad me on zove, strepim šta će on da mi kaže. On je vojno lice, ja sam vojničko dete i vojnik u suštini. Iz te kontre, opirem se autoritetima i ono što je uvek ukalupljeno. Dakle, samo me tata vrlo kritikuje, i hvala mu na tome jer sam ipak zadržala svest o tome da niti sam najbolja, niti najlepša. Takođe, kao što tata kaže, jezik je tupa alatka, ali ume da poseče, pa ljudi moraju da vode računa. Moj otac je rak u horskopu, kao i ja. Nas dvoje smo vrlo slični. U životu sam se sa njim najviše svađala, ali mi je najviše stalo do njegovog mišlenja.

Goca je govorila i o sukobima sa Rašom kada su u pitanju "muzički problemi", poput odabira pesama za koncert, a šta je još rekla o Sandri Africi, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike