"Ovog puta možda dobijem i neku ćušku": Filarri o odnosu sa Gocom Tržan posle burne svađe

20.04.2024

20:29

0

Sa koleginicom se ne pozdravlja

"Ovog puta možda dobijem i neku ćušku": Filarri o odnosu sa Gocom Tržan posle burne svađe
Filarri, Goca Tržan - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Muzičar Filarri vidno je razočaran zbog toga što se nije plasirao u finale "Pesme za Evroviziju", a posle takmičenja rekao je da sumnja da pojedini članovi žirija imaju probleme sa homofobijom. Kako je predsednica žirija u polufinalnoj večeri  bila Goca Tržan, i kako je ujedno jedna od onih koji su mu dali nula bodova, pevačica se našla prozvana, a kada su se nedavno našli "oči u oči", izbila je svađa.

Filarri i Goca večeras nastupaju na "Beogradskom proleću", a tom prilikom on je otkrio da se sa koleginicom ni ne pozdravlja više.

- Nisam je sreo, samo da mi ne uleti slučajno ponovo, ovog puta možda dobijem i neku ćušku. Juče smo imali tonsku probu, svi su bili tu, kad su se ugasile kamere šou se završio, tako da se Goca i ja ponašamo kao da se ne poznajemo, ne pozdravljamo se. Ako pobedi večeras čestitaću svakome ko bude ostvario bilo kakav uspeh na takmičenju - rekao je Filari.

Printscreen/YouTube/K1
Goca Tržan

Tržanova je prethodno prokomentarisala ovaj sukob, te priznala da ju je Filarijev komentar pogodio.

- Meni je samo krivo što je neko to prokomentarisao kao da sam ja homofob i da je to predstavljeno iz tog ugla - kazala je Goca, pa se osvrnula na svoja učešća na muzičkim festivalima:

- Nikad nisam pobedila. Zamisli da sam ja išla tako davila ljude što mi niste dali poen. Nama je bilo samo da se družimo. To što se sami sebi divite ili što vam se divi vaša familija, ne znači da moramo svi. Meni ne moraju svi da se dive i da svi vole moju muziku.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike