"Izrašće ti odsečena surla i dlakavi mladež!" Edita objavila šok prepisku sa Karleušom, koja je krenula da "puca" u nju

28.04.2024

14:33

0

JK se u poruci zapitala da li se njena koleginica drogira

"Izrašće ti odsečena surla i dlakavi mladež!" Edita objavila šok prepisku sa Karleušom, koja je krenula da "puca" u nju
Jelena Karleuša, Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Edita Aradinović iznela je u javnost prepisku sa Jelenom Karleušom, nakon niz šokantnih navoda o njoj.

Pevačica je prvo optužila koleginicu da je navodno bila intimna sa njenim momkom, a da je okidač navodno bio taj što je Edita loše prokomentarisala Jelenine nove albume.

 Predstavnici medija upitali su Karleušu kako gleda na izjave koleginice.

- Edita? To što ona govori, govori samo o njoj - rekla je "mala od skandala".

Edita se prvo na Instagram storiju obratila Jeleni, ali i sedmoj sili.

Printscreen/Instagram/editaaradinovic
 

 

- Ne znam koliko će istrajati tvoj "apel" na medije. Ne znam što si se toliko uzbudila, ja tebe ne krivim, i rekla sam ti da te gotivim, a sada još više, jer si mi pomogla da uvidim koliko sam čista i moćna. Ljudi smo, grešimo, opraštam ti sve. Samo si ispala džukela, i digla ego tom, kako ti kažeš, "nesrećniku", nisam ja ta koja će da te uči u životu, budi sigurna - započela je Edita i dotakla se toga da je trebalo da snime duetsku pesmu, i potkačila Jelenu što joj na Instagramu nije ništa odgovorila:

- Stvarno šteta (za mene), ipak ništa od dueta... Mama Jeca do pet jutros pisala i brisala, i na kraju ispade da je "ipak vesla sisala". Dragi mediji, znate da sam bez dlake na jeziku, tako će biti i ovog puta. Spremite se za jedno dugoročno druženje, mnoštvo sadržaja i novi album koji će biti posvećen Karli i Alfi u pokušaju.

Odmah potom, Aradinovićeva je pokazala prepisku sa Jelenom, koja joj je u ranim jutarnjim satima odgovorila na uvrede.

Printscreen/Instagram/editaaradinovic
 

 

- Šizo, ti opet na lekove za šizofreniju uzimaš kokain? Brukaš i romsku i albansku zajednicu. Ne znam koliko razumeš srpski, ali potrudiću se da te vratim na fabričku verziju, izrašće ti i ona odsečena surla i dlakavi mladež na njoj, da kao ulična gatara imaš pod stare dane od čega da živiš. Ona sjajna ćelava čeneka će sjajiti uglancana na adekvatnom odeljenju u "Lazi" pre toga. Nisam ja kriva što se nesrećnici kojima se vraćaš lože na mene, u poređenju sa mnom izgledaš kao da prosiš pored semafora i to bez većeg uspeha - napisala joj je Jelena, a usledio je Editin odgovor.

- Mama, ostala si budna do kasno, javi mi za duet ako hoćemo da ga radimo. I smiri se, ne nerviraj se - odgovorila je ona.

Takođe, Aradinovićeva je istakla da je njen bivši partner navodno bio i sa još nekim pevačicama.

Printscreen/Instagram/editaaradinovic
 

 

- Nisi jedina pevaljka koja je prošla kroz njegov novčanik, opusti se. Ja sam i dalje za duet - javi se i odblokiraj me, volim te. Trenutno ga troše sestre Maksimović, dok je Anđelin dečko u zatvoru, i nada se boljem sutra, Anđela jaše valove mora... Tako da ovde nije on poenta, nego to što je trebalo da pokažeš da si Omega stavom, stilom, ali dobro razumem te, u tvoje vreme se drugačije živelo... I ne preti tužbama, jer je moja municija mnogo jača od tvoje - zaključila je Edita.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike