Posle Maje Nikolić, Goca Tržan tužila i Kristijana Golubovića: Pevačica odlučila da stane na put optužbama

22.11.2023

11:44

0

Ne želi više da im daje prostora

Posle Maje Nikolić, Goca Tržan tužila i Kristijana Golubovića: Pevačica odlučila da stane na put optužbama
goca tržan kristijan golubovic goran sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Antonio Ahel/ATA Images

Goca Tržan je juče otkrila da je tužila koleginicu Maju Nikolić nakon višemesečnog iznošenja uvreda na njen račun. Međutim, sada je Goca odlučila da stane na put svima koji su je komentarisali u negativnom kontekstu, te je podnela tužbu i protiv Kristijana Golubovića. 

On je ranije u medijima govorio da je imao intimne odnose sa pevačicom, o čemu ona do sada nije želela da se oglašava i pridaje značaju.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- To su vrlo čiste stvari, nema tu da se ja mnogo razmišljam. Ja nikome na senku nisam stala, prema tome neću dozvoliti da bilo na bilo koji način se bavi deformacijom mog lika i dela - rekla je Goca.

I njen bivši suprug Ivan Marinković koristi svaku priliku da potkači bivšu suprugu u medijima.

- Niti čitam nit me zanima, ja sam u ovom poslu 30 godina i naučila sam da kada koristiš svoj medijski prostor da pričaš o drugima, to najčešće znači da nemaš šta da kažeš o sebi. Način na koji govorim o drugima to govori samo o meni - rekla je Goca za Blic.

24sedam/Goran Sivački
 

Podsetimo, Goca je nedavno otkrila da su je njeni advokati više puta kontaktirali da tuži Maju, ali da je ona to sve do sada odbijala.

- Ne znam, iskreno da ti kažem. Mislim da ovaj medijski prostor sa ljudima sa kojima sedim je ekstremno skup i nemam nameru da trošim na druge. Zahvaljujem se na načinu na koji priča o meni, jer to govori o njoj, ne o meni. Ne razumem čemu taj način. Ako imaš problem sa mnom, a ne pozoveš me da ga rešiš, onda nemaš problem sa mnom. Advokat me je 100 puta do sada zvao i rekao da je tužim, ja kažem majka je, to je Maja, e sad je stvarno dosta. I ja sam majka jedne devojčice i hoću da joj pokažem da niko ne može drvlje i kamenje na tebe, tako da je tužba podneta. Ja tužim nju! - rekla je Goca u "Amidži šou".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike