Čime su se bavili pre nego što su postali poznati: Od njive preko kafića do štamparije, ovako su zaradili prvi novac

01.05.2024

14:33

0

Morali su da zasuku rukave

Čime su se bavili pre nego što su postali poznati: Od njive preko kafića do štamparije, ovako su zaradili prvi novac
Kako su poznati zaradili prvi novac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Profimedia

Praznik rada obeležava se danas, a poznate ličnosti nisu uvek imale priliku da odmah postanu deo javnog sveta, već su prvi novac zaradili teškim radom.

Milica Pavlović je, tako, pre nego što se prijavila za "Zvezde Granda", živela u Švajcarskoj i radila u jednoj štampariji, a kako je sama priznala, na početku je radila najteže poslove - prenosila kutije, lepila nalepnice, da bi na kraju bila na traci. Od prvog novca je renovirala kuhinju baki i deki.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

Zorica Marković je prvi novac zaradila na njivi - čuvala je krave i ovce, obrađivala zemlju, a priznaje da je ipak najviše volela da štrika.

Ana Nikolić je jednog leta radila kao konobarica u jednom kafiću u centru Paraćina, a zbog nje su morali da prošire baštu jer je sve više i više ljudi dolazilo.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Milić Vukašinović je sa 20 godina bio u Londonu, gde je u jednom restoranu prao sudove, a potom istovarivao kamione, a Dejan Pantelić je radio u pekari.

Momčilo Bajagić Bajaga je u prvom razredu gimnazije imao bend, ali nisu zarađivali, pa su njegovi drugari i on kupovali veštačku kinesku svilu, farbali je u crno i prodavali u centru grada.

Zorana Mandić/ATAImages
Momčilo Bajagić

Goca Tržan je prodavala sladoled, a Darko Lazić je izučio zanat i radio kao frizer, dok je Dragna Mićalović radila svojevremeno na benzinskoj pumpi gde je prala šoferšajbne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike