Goci Tržan je ovaj festival promenio život! Upoznala je čoveka kog je mnogo volela, a nije njen Raša: To nikad neću zaboraviti (VIDEO)

12.04.2024

08:30

0

Pevačica pamti ovaj trenutak kao da se juče desio

Goci Tržan je ovaj festival promenio život! Upoznala je čoveka kog je mnogo volela, a nije njen Raša: To nikad neću zaboraviti (VIDEO)
Goca Tržan - Copyright ATAImages/ M.M.

Gordana Goca Tržan je, nakon prašine koja se podigla zbog "Pesme za Evroviziju '24", gde je bila predsednica žirija u polufinalnim večerima, rešila da se pojavi na još jednom festivalu.

U pitanju je "Beogradsko proleće '24", gde će predstaviti svoju novu pesmu "Pelin", a za 24sedam je otkrila zašto smatra da je ovo dobro mesto za promociju novih numera.

- O konkurenciji mislim sve najbolje, nisam ni znala ko će biti. Festival je dobro mesto da se pojave neki stariji ljudi sa novim pesmama, jer je televizija postala medij gde više nemamo mesta da predstavimo svoje pesme - rekla je Goca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

Kako je dalje istakla, volela je ranije da nastupa na festivalima, pogotovo u Crnoj Gori, pre svega jer im je sve bilo plaćeno.

- Bilo je festivala, "Sunčane skale", Budvanski festival, voleli smo u Crnu Goru da odemo jer nam je sve bilo plaćeno (smeh) i bili smo na moru, pa su te pesme bile u drugom planu, super nam je bilo druženje tamo - ističe pevačica za 24sedam.

Ono što joj je ostalo kao najveći utisak i najlepša uspomena sa učešća na festivalima jeste što je baš na jednom od njih upoznala Tošeta Proeskog.

ATAImages/ M.M.
Goca Tržan

- Jedna od najlepših uspomena sa "Sunčanih skala" jeste da sam tamo upoznala Tošeta Proeskog. To nikada neću zaboraviti, na tonsku probu smo došli svi sa plaže, u papučama, i ja sam čula pesmu, baladu, pomislila sam: "Kako je ovo moguće", videla sam jednog mladog čoveka, tad smo se upoznali i nešto malo manje od godinu dana, nastala je pesma "1200 milja" - ispričala je Goca za 24sedam.

Koje bi to pesme volela da je ona snimila, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike